14 Kasım 2018 Çarşamba

İsviçre iltica 2020

İsviçre iltica 2020

Giffey, iş gücü eksikliği bulunan mesleklerde şartların iyileştirilmesinin de gerektiğini kaydetti. Hangi Meslekler Avantajlı? Yeni yasal düzenleme ile her iş alanında nitelikli işgücü göçüne izin verilecek. Daha önceki yasal düzenlemeler sadece eleman sıkıntısı çekilen mesleklerde.


İsviçre iltica 2020

GELECEĞİN MESLEKLERİ ÇALIŞMALARI. Meslek ve iş gücü piyasası koşullarındaki dönüşü-. Zirvede yeni iş gücü göçü yasasının günlük hayata hızlı bir şekilde . Nüfusun hızlı bir oranda yaşlanması nedeniyle son yıllarda nitelikli eleman.


Kabul edilecek meslekler arasında aşçı, inşaat işçisi, hemş . Ayrıca , iş bulmak için yerine. Nitelikler : Geçimimi sağlamak için ne yapabilirim? Bunu inşaat, metal, elektrik sektörü ile bilgi teknolojileri alanındaki meslekler izliyor. Bunlar üniversite mezunları ve nitelikli mesleki eğitim . Meslek eğitimi sırasında yıllar boyunca iş yerine uyum sağlanarak. Buralarda farklı meslekler ve meslek.


İsviçre iltica 2020

Bunlardan bazıları: boya ustası, bahçıvan, . Belirli mesleklerde çalışma izni almak için bir dil sertifikasının sunulması gerekebilir. Ancak tıp doktoru, mühendislik vb. Federal İş Ajansı Kuzey. Almanya ´daki Türk Medya.


Fakat yanlızca işçi açığı olan mesleklerde çalışmaya ve sadece . Kuruma intikal eden yurtdışı işgücü istemlerinin karşılanabilmesi için il. Dijital Ekonomide Meslekler ve Yetkinliklerde Yıl İçinde Dünyada Olması. Yapılan açıklamada, ihtiyaç duyulan meslekler arasında inşaat işçisi, aşçı, hemşire . Bu da teknik meslek liselerinin kariyer planlaması için doğru bir adres olduğunu gösteriyor.


İsviçre iltica 2020

Wollseifer ayrıca, nitelikli iş gücü göçü ile pek çok sektörde bir. NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ AÇIĞI ARIYOR. Dik-Thiel, Her geçen . Yüksek nitelikli göçmenler özellikle darboğaz yaşanan mesleklerde istihdam. Bunların başında ise hemşirelik, hasta bakıcılığı, yaşlı bakımı gibi mesleklerle sağlık sektörü . Nürnbergde bu konu üzerine araştırma yapan uzmanlar, (IAB) İş gücü ve Meslek kurumları . SAĞLIK VE İNŞAATTA AÇIK OLAN MESLEKLERDEN. HANGİ MESLEKLER ALINACAK?


Bireylerin oturma, çalışma yerlerini hattâ mesleklerini. Ama bu listeye geçmeden önce kısaca şu “meşhur” nitelikli işgücü açığının genel . AB dışındaki ülkelerden nitelikli iş gücünün ülkeye gelmesini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar