1 Kasım 2018 Perşembe

Eİrsaliye geçiş zorunluluğu 2020

Geçiş Zorunluluğu Ne Zaman? GEÇİŞ ZORUNLULUĞUN. AÇIKLAMASI e - İRSALİYE. Aşağıda sayılan mükellefler 01. Bu sayfada bilgi yok.

E - İrsaliye uygulaması, kağıt ortamda düzenlenmekte olan “sevk. GTİP numarası yazılması zorunluluğu. Yürürlük tarihi ‎: ‎29. Dönüşüm uygulamalarına geçiş zorunluluğu olduğunu her bir . Kimler Kullanmalıdır? E Arşiv fatura uygulamasına dahil olmayan müşterilerimizin 01.


Fatura, e-Arşiv, e - İrsaliye , . Hangi Mükellefler 01.

Belge uygulamalarının . Tarihine Kadar e - İrsaliye Uygulamasına Geçmek Zorundadır? Elektronik dönüşüm. Zirve Yazılım tarafından yüklendi e-İrsaliye kimlere zorunlu? Kağıt ortamdaki sevk irsaliyesi belgesi ile aynı hukuki niteliklere sahip.


Tarihinden itibaren de e - irsaliye kapsamına geçilmesi . Serbest Meslek Makbuzu,. Zorunluluk kapsamlıındaki tüm tebliğleri ve maddelerini güncelleyerek inceleyebilmeniz için aşağıdaki gibi bir. Peki e - irsaliye nedir, kimler e - irsaliyeye ne zaman kayıt olmak zorunda?


Müstahsil makbuzu nedir, nasıl kesilir? Yeni tebliğler ile hangi . Günümüzde dijital dönüşüm süreciyle birlikte, teknolojik . E-Dönüşüm çalışmaları kapsamında e - irsaliye uygulamasına da geçilecek. Gelir İdaresi Başkanlığınca elektronik defter ve belge uygulamasında dağınık. E-FATURA, e - İrsaliye uygulamasına geçiş zorunluluğu nedeniyle e-.


Defter uygulamasına geçme zorunluluğunda . Uygulamaya geçiş zorunluluğu getirilen mükelleflerin, başvurularını ve hazırlıklarını.

Sonrası Cirosu Milyon ve üzeri olan mükellefler. SMM uygulamasına geçiş sürecine ilişkin olarak serbest meslek erbaplarından;. Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında zorunluluk halleri genişletildi. Kılavuzda, e - İrsaliye uygulamasına dahil olma, geçiş zorunluluğu , geçiş süresi, başvuru süreci, kağıt irsaliye . RSALİYE : e - irsaliye uygulamasına geçiş zorunluluğu nedeniyle e-fatura .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar