4 Mayıs 2020 Pazartesi

Siyah arka plan

Siyah arka plan

Tüm fotoğrafları indirin ve ticari projeler dahil olmak üzere istediğiniz yerde kullanın. Güzel söz, Özlü sözler, Ilham verici alıntılar hakkında daha fazla fikir . NNᎬᎠ FᎡᎾᎷ:ᏆᏚᏚᎪᎠᏌᏴᏴ Source by ezgnrerglu. Her bütçeye uygun milyonlarca fotoğraf ve görsel arayın. Bilgisayarınızın, telefonunuzun arka plan resminin de siyah olmaması için bir neden yok.


Siyah arka plan

Koyu renkli bir wallpaper gözünüzü yormayacak ve . Tüm cihazlarından - Bilgisayar, Akıllı Telefon veya Tablet- ücretsiz indir. A simple black background wallpaper without ads. Very battery friendly.


Kullanıcı oyu: - ‎8. Popüler › Tüketici Elektroniği tr. Görmek ve indirmek için tıklayın.


Dark mode özelliğinin hayatımıza girmesiyle birlikte, Instagram için Karanlık Modu açmak . Siyah tek renk değildir. Shutterstock koleksiyonunda HD kalitesinde siyah arka plan temalı stok görseller ve milyonlarca başka telifsiz stok fotoğraf, illüstrasyon ve vektör bulabilirsiniz. Arka plan renkleri seçilebiliyor ancak perdede yansımalardan rahatsız olduğumuz . Ucuz fotoğrafçılık siyah arka plan - düşük fiyata ve ücretsiz teslimat ile ürün kataloğu. Ucuz siyah arka plan tasarımları - düşük fiyata ve ücretsiz teslimat ile ürün kataloğu.


Sahne Işığı Mono: Efekt, sahne Işığı gibi ama fotoğraf, klasik siyah -beyaz tondadır. High-Key Işığı Mono: Beyaz bir arka plan üzerinde gri tonlu bir konu yaratır . Koyu tema veya Rengi ters çevirme özellikleriyle ekranınızı koyu arka plana. WhatsApp karanlık mod ile uygulama karanlık bir görünüm alırken arka planda siyah görüntü oluşturulabiliyor. Seçici renklendirme . Kampanyalı ve indirimli.


Siyah arka plan

Instagram geçtiğimiz günlerde karanlık mod özelliğini kullanıma açtı. Android ve İOS telefonlarda güncelleme ile beraber gelen karanlık mod . Samsung Mobil Cihaz için SSS. HD çözünürlükte siyah arka plan sitemize eklenmiştir. Hd çözünürlüklü arka plan için dosyayı indiriniz . Başka bir yerde bulamayacağınız yüksek kaliteli stok fotoğrafları bulun.


Uzun süredir telefonun arkaplanının siyah olunca telefonun daha az batarya tükettiği gündemde. Peki gerçekten de siyah arkaplan daha mı az . Bu şablon sayfada bulunan bir metnin arka planının renginin belirlenmesi amacıyla. Renk olarak basit bir şekilde tanınan siyah ( black ), mavi(blue), kırmızı( red), . Duvarlarınız boş kalmasın. Tumblr- siyah arka planlar. Fictional Character.


Siyah arka plan

Leave a Reply Cancel Reply.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar