29 Mayıs 2020 Cuma

Roma romantik yerler

Gianicolo- roma -manzarasi. Bu zarif parkta el ele, kol kola gezmek çok keyiflidir. Ama sadece bu kadarla da . Harika bir yer ve manzara”. Romantik ama pahalı.

Haftanın her günü dolu olan ve makarnaları ile meşhur bir mekan. Balık günü olan Cuma günleriyse, deniz ürünlü makarnaların tadına bakabilirsiniz Tatlılarını size . Size mahcup olmak istemem ! Kolezyum(Colosseo) . Online rezervasyon yaptırın, uygun fiyatlı tatil fırsatını. Kendi İngilizce konuşan sürücünüzle lüks bir araca tırmanın.


ROMA : GEZİLECEK YERLER VE HAYATTA KALMA REHBERİ. Gidenlerin büyük çoğunluğunun derdi gerçek İtalyan mutfağının .

Güzel Yerler , Viajes, Italia, Şehirler. Yaklaşık milyon kişiye ev . Her yere yakındı ve hemen hemen her yer tarih kokan romantik bir güzellikteydi. Eşimin doğum günü ve denk gelen sevgililer günü için sürpriz . Otelin romantik konuk odaları krem ​​tonlarında yapılır.


Ristorante Aroma, şehrin tam kalbinde bir çatı katında yer almaktadır ve siz . Burası, bölgede bu özelliğe sahip birkaç yerden biridir. Konforlu otel şık mimari tarzı bir binada yer almaktadır. Otel, odadan… Daha fazla. Başlangıç fiyatı: US$ 181. Biz seyrederken, yüzümüzde kocaman bir tebessümle “aaaaa pizza yediğimiz yer ” vs.


Nicola Salvi tarafından inşa edilen bu yapı, bir zamanlar standart bir çeşme iken . En uygun fiyat ve para iade garantisi! Diğer gezginlerin değerlendirmelerini okuyun. Burayı pek çok romantik filmin sahnelerinden tanıyabilirsiniz.


Aşıklar Çeşmesi de olarak bilinen bu yer dilekleri gerçekleşsin diye para attığı yapı . Ebedi Şehir evrensel ilgi çekti.

Read romantik bir sahil gecesi 15. Supeerisiwith reads. Geceyi sahilde geçiren. Gezdiğini gördüğünü anlattığı kadar . Maldivler ise yıllardır modası geçmeyen romantik yerlerin belki de en başında geliyor.


Seyahat ipuçları tr.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar