26 Mayıs 2020 Salı

Psikoteknik belgesi son tarih

Tarihine Ertelendi. Bilindiği üzere, Sağlık Bakanlığının onayı sonrasında Polis Trafik Birimleri . Ticari araç sürücülerine psikoteknik test zorunluluğu. PSİKOTEKNİK BELGE SÜRESİ UZATILDI.


Alanya PostaTV tarafından yüklendi Raporu olmayan sürücü, trafiğe çıkamayacak! Yetkililer bu tarihten itibaren psikoteknik belgesi olmayan ticari araç .

Ancak düzenlemenin hayata geçmesine gün kala sadece 6bin kişi zorunlu hale. Raporu alma zorunluluğunda son günlük zaman dilimine girildi. Teste girmeyenler için son tarih Haziran. Son Güncelleme: 21. Sürücüler için son gün ! O tarihten tarihten sonra raporu olmayan sürücülere ceza uygulanacağı bildirildi.


SRC belgesine sahip araç . Bu hizmeti kullanarak psikoteknik test merkezlerince ve sağlık hizmet sunucularınca verilen e-imzalı psikoteknik raporlarınızı sorgulayabilirsiniz. Ayırca yine aynı yönetmeliğin (d) Maddesi uyarınca Yetki belgesi sahibine 6TL.

Merkezimizden psikoteknik raporu alan sürücülerin rapor tarihi dolmadan gün önceden hatırlatma yapılmaktadır. Ayrıca src belgesi için Yeni Ümit. Bu belgeyi almak isteyenler, güvenilir ve yasal süreci takip eden kurumlara. TARİHİNE KADAR ERTELENDİ.


Onay için son tarih 31. Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Bakanlığı Adresi: Karayolları, Abdi İpekçi Cd. Aralık itibariyle psikoteknik test raporu olmayan araç sahiplerine 8lira,.


Tüm sürücü belgesi alacak insanlar için psikoteknik testinden geçmesiyle ilgili. Hız sınırı son yıl içerisinde kez ihlal edilirse yıl sürücü belgesine el konulur. SON DAKİKAOtomotive ÖTV indirimi mi geliyor? UND sitesinden edindiğimiz bilgiye göre karar, Covid nedeniyle 31.


Jandarma birimlerince sorgulanması, sorgulama sonucunda belgesi. Türkiye genelindeki psikoteknik test merkezi sayısının son yılda kat . MADDE – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer. Bakanlığın görev alanına giren konulara ilişkin bilgi ve belgelerin matbu veya elek-. Başvuru tarihinden itibaren son altı aya ait iki adet biometrik fotoğraf. Yolcu taşımacılığı yapacak olan şoförlerin yaşından gün almış ve.


Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor! Resmi Gazete (5.Degisiklik).

DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ : Aracınızın karistigi trafik kazalarinda sürücün psikoteknik belgesi yok ise . Kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs, çekici, yarı römork, tanker ve benzeri araçları kullanan . Belgesi olmayanlara bin lira ceza kesilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar