26 Mayıs 2020 Salı

Puantaj nedir sgk

Puantaj nedir sgk

Bu açıklama ve kodlardan kod-puantaj seçilirse, . Daha Önce Olmayan Eksik Gün Bildirim Yükümlülüğü Neden Getirildi? Bu sigortalılar, gündelikçi ve öğrenciler gibi günden az çalışan kesimle birlikte Kod denilen puantajı seçtikleri takdirde eksik kalan günler için . SGK eksik gün bildirimi. Puantaj kaydı altında yapılıyor. SEÇİLEN SİGORTALILARLA İLGİLİ UYGULAMADA NELER DEĞİŞTİ. I-GİRİŞ: Kısmi süreli (part-time) çalışma, esnek . En az işveren tarafından imzalanmış puantaj kayıtları,.


Grev, lokavt, genel hayatı etkileyen olaylar, doğal afetler nedeniyle işyerinde faaliyetin durdurulduğunu . Günlük, aylık puantaj nasıl hesaplanır? Hafta tatili, genel tatil, fazla mesai çalışmalarında puantaj nasıl olmalıdır? Evet, yapılabilir ancak puantaj kayıtlarıyla işçilerinizin Mart . Fikir Makinesi tarafından yüklendi. Xml dosya transferi sırasında aşağıdaki resimdeki hata oluşuyor, çözümü nedir ? Bu sekmede puantaj bilgilerini yükle . Ayşe hanım bildirilen ayda gün SSK lı gözüküyor.


KuruSosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığını,. Peki ücretin diğer yarısının durumu nedir ? Hak geçmeden puantaj yapmak isteyenler ve kendi puantajını tutmak isteyen işçiler için basit ve adil bir. KISA ÇALIŞMA NEDİR ? Kozbey tarafından yüklendi Mali Sözlük - İsmmmo malisozluk.


SoruCevap malisozluk. Kısa çalışma ödeneği nedir ? Bordro puantaj nedir ? USTA ÖĞRETİCİLİK NEDİR ? Usta öğreticiler 6Devlet. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU. K12sgk özellikle meslek.


Ay sonunda bildirgeleri ilgili mutemetler tarafından verilmiş olan sgk. Yasal mevzuatlar ve iş kanunu çerçevesinde, maaş ve ikramiye . Bildirge seçeneği işaretlenmek suretiyle. Ama bu değişmiş diyorlar, . Sokağa çıkma yasağı hem işveren hem de çalışan için zorlayıcı bir neden olarak sayılıyor.


PUANTAJ ÇİZELGESİ NEDİR ? Burada da önemli olan süre, hafta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar