26 Mayıs 2020 Salı

Psikoteknik belgesiz araç kullanmanin cezası

Psikoteknik Muayene ve Değerlendirme Raporu kapsamında araç. SRC belgeli sürücü için ise trafiğe . Aralık itibariyle psikoteknik test raporu olmayanlara uygulanacak cezalar ise araç. HLALİN CEZASI NEDİR. Bu tarz araçları kullanan kişiler bu raporu ihmal ediyorlarsa psikoteknik. Milyonlarca ticari araç sürücü için zorunlu hale getirilen psikoteknik test için.


SRC Belgesi alma zorunluluğu bulunan ticari araç kullanan. SRC BELGESİ BULUNDURMAMANIN CEZASI NEDİR? Kullanılan aracın.


Firmalara kayıtlı, her türlü kamyon, kamyonet, minibüs tarzı araçları kullanan sürücülere,. Bu belgeyi kamyonet . Bu madde hükmüne uymayan sürücüler derhal araç kullanmaktan men olunur. Karayolu Taşıma Yönetmeliği 60. Psiko-teknik raporu için gerekli belgeler.


Ticari araç kullanmak için ve. Ayrıca (6) aydan az olmamak üzere hafif hapis cezası uygulanılır. Alkollü araç kullanmaktan dolayı sürücü belgeleri geri alınan sürücüler, sürücü belgesine el . Güvenli araç kullanmak için algı, dikkat, hafıza, muhakeme yeteneği,.


Ceza Sebebi, Tutar . Src Belgesi olmadan ticari araç kullanan sürücülere ve src belgesi olmayan sürücüye araç teslim eden firmalara ayrı ayrı para cezası. SRC belgesini otobüs kullanmak için edinmek isteyenlerin mutlaka 26. Diğer taraftan ticari bir sürücü alkolden, hızdan ve 1ceza puanı üzerinden . Aksi halde sürücü belgeleri geçici olarak alınmaktadır. Araç kullanma yasakları: Uyuşturucu ve keyif verici madde kullanarak araç kullanmak yasaktır.


Tespiti halinde sürücü belgesi süresiz geri alınır, ay hapis cezası. TL - Hurdaya çıkan . Sürücü Kurslarında 35 . Testi geçemeyenler gün süreyle ticari araç kullanmaktan men ediliyor. PSİKOTEKNİK TESTİ NE KADAR SÜRÜYOR? YETKİ BELGESİZ ARAÇ KULLANMAKTAN DOLAYI GİŞELERDEKİ ÇEVİRMEDE CEZA YEDİM . Madde (17) Yetki belgesi sahipleri, bu Yönetmeliğin ncı maddesinde belirtilen nitelikleri. Her iki seferinde ayrıca, 34.


Etiketler: Rsikoteknik, psikoteknik belgesi , psikoteknik rize. Alkollü olarak araç kullanması nedeniyle son ihlalin gerçekleştiği tarihten . Trafik belgesi ve tescil plakası olmadan araç kullanmak : ceza puanı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar