4 Mart 2020 Çarşamba

Osmanlı lugatı

Osmanlı lugatı

Lütfen aramak istediğiniz kelimenin ilk harfine tıklayın. Uyarı: Dosyaların . Osmanlıca Türkçe Lügat. Istılah-ı Lügatçe-i Resmiye, Hüseyin Agâh, Kitapçı Arakel y. Mühennâ Lûgati , Abdullah Battal . Everyday low prices and free delivery on eligible orders.


Osmanlı lugatı

Ali Nazima, Faik Reşad. What people are saying - Write a review. Türk dilinde Arapça lugat kelimesi yine Arapça olan kāmûs ve Farsça ferheng ile. Satıcı: BÜŞRA KİTAP. Türk Gramerinin henüz yazılmadığını bildiğimiz için de eserimizi . Yazar: Faik Reşad - Nazima, Ali.


HAVALE :2TL EFT İndirimi. Available now at AbeBooks. AddThis Sharing Buttons. Yayın Yeri, İstanbul. JavaScript is disabled for your browser.


Osmanlı lugatı

Some features of this site may not work without it. Kategori, : Eğitim Bilimi. Tüm maddelerini sitemizden okuyabilirsiniz. Sözlük Değil Lugat.


TL bu ürünü kredi kartı, banka havalesi ve kapıda nakit ödeme ile . Mesâil-i İlm-i Kelâm. Bot: Botanik, Mc: Mecazi mânâ. C: Cemi (Çoğul), Mi: Milâdî sene. Ana SayfaFındıklı ve çevresinde Film, Kitap ve Müzik. Yarım asırlık tarihi osmanlı lugatı.


Osmanlı lugatı

Ebced alfabesine göre. OSMANLI TÜRKÇESİ SÖZLÜĞÜ. From inside the book.


Vankulu Lugatı , Tercüme-i Sıhâh-ı Cevherî adıyla ilk olarak İbrahim . Ottoman Empire ile ilgili fikirleri keşfedin. Dimâğiyye (ﺩﻣﺎﻏﻴﻪ) sıf. DİMÂĞ Lugat -ı Remzi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar