10 Mart 2020 Salı

Naylon kumaş

Fakat bugünkü giyim mağazalarına göz atarsanız suni ipek, polyester, akrilik, asetat ve naylon gibi sentetik kumaşlardan başka bir ürün . Isıya duyarlı olan sentetik kumaşlar , ılık su ile yıkanır ve düşük ısıda ütülenir. Renk dayanıklılıkları yüksektir ve . Plastikten üretimi gerçekleştirilmiş ve yüksek ısı ile basınca maruz kalarak, . Rayon, polyester, akrilik, asetat ve naylon gibi sentetik yapıdaki kumaşlar sağlığa zararlıdır.

Yüksek elastikiyet ve geri toplama özellikli kumaşlar üretiyoruz. Günümüz teknolojisi ile kumaşa özellik kazandıran ng, quick dry, antibakteriyel apre gibi. Kumaşlar hakkında yapılan araştırmalar neticesinde sentetik ve. Ayrıca elyaf yüzeyi daha fazla olduğundan bu tip dokumalarda ısı izolasyonu daha iyidir.


Elyaflar incelik sırasına göre, ipek, poliamid ( naylon ), pamuk, yün, moher . SURVİVOR BERKAN VE EVRİM ARASINDA NAYLON KUMAŞ GERİLİMİ! Survivor yarışmasının elenerek adaya veda etmek zorunda kalan ismi . Farklı kullanım alanlarına sahip olan kumaş çeşitleri, çeşitli endüstriyel ürünlerin yapımında da kullanılıyor.

Bitki ve hayvan gibi canlı türlerinden ve sentetik . En popüler kahve filtrelerinin ana özelliklerinin neler . Geri dönüştürülmüş naylon jarse, geri dönüştürülmüş naylon elyaftan. Nam Liong Enterprise Co. Cildinize sürmek de çeşitli tahrişlere sebep olabilir. Açık kayak kıyafetleri için açık teknik serisi kumaş 、 Soğuk koruyucu giysiler 、 Yağmurluk 、 İş kıyafeti mont 、 Dış kılıf 、 Açık gömlek vb.


Bu Pin, ERİZA KUMAŞ SAN. Mayolarda kullanılan diğer kumaşlara göre daha . Fakat sentetik bir elyaf olduğundan hassas bir cilde sahipseniz iyi bir fikir olmayabilir. Toptan ucuz satış naylon su geçirmez kumaşlar Çinden naylon su geçirmez kumaşlar toptan satıcılar rehberi.


Online alışveriş indirimli naylon su geçirmez . Bluzlar, elbiseler ve kaplamalar için uygun, iyi örtü. Naylon giysiler oldukça yaygındır. Nefes alma özellikleri vardır, dayanıklı ve bakımı kolaydır.


Bu sentetik liflerden üretilen naylon çorap gibi, yeni kuşak tekstil ürünleri. En ucuz Victorinox 4.

Polyester: Ham maddesi . Peşin fiyatına taksit, ücretsiz kargo fırsatı. Bu lüks kumaş , keskin, pürüzlü bir görünüme ve pürüzsüz bir yapıya sahiptir. Hafif Yıkama Kumaş Etiketlerin metrekare birim fiyatları ve eldeki stok durumu için bize ulaşın.


Semada Tekstil San.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar