5 Mart 2020 Perşembe

Maktu aidat nedir

Muhasebe bürosu olsun veya olmasın tüm üyeler, maktu aidat ödemekle yükümlüdürler. Serbest Çalışan Meslek Mensupları için . Meslek Mensuplarından kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile mesleği fiilen icra etmeyenler, Odaya giriş ücreti ve yıllık aidatlarını indirimli olarak . Aidat ödememenin (ki hiç borcum yok) yaptırımları nedir ? Yasa gereği maktu aidat her yıl Ocak ayı sonuna kadar ödenmesi gerekir. Ancak maktu aidat , memur maaşı taban aylığı katsayısının 2rakamı ile çarpılması sonucu . Her yıl Ocak ayı sonuna kadar ödenir.


Muhasebe Bürosu olsun veya olmasın tüm üyeler maktu aidat ödemekle yükümlüdürler). Tüm üyeler muhasebe bürosu olsun veya olmasın , maktu aidat ödemekle yükümlüdürler. Aidatlar her yıl Ocak ayı sonuna kadar ödenir.


Gayri faal üyelerimiz ile Kamu Kurum ve Kuruluşunda çalışan üyelerimizin 31. TARİHİNE KADAR ÖDEYEBİLİRSİNİZ. Yİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ. Maktu Aidat Taahhütname Formunu . Ne zarar nede maktu aidatın altında kalma şartı esasları bulunmamaktadır.


Zarar edenler bile bu aidatı en az maktu aidat kadar yani 7Lira ödüyorlardı. Bu haksız aidata meslek camiasından sesler yükseliyor ama bir . Birlikte neler yapabileceğimizi göreceğiz. Bunların her biri kanayan yara iken nispi aidatların iptali ve maktu aidatın makul.


Nispi aidat almaya devam ettiler. Odadan nakilde üye giriş aidatı, indirimli olarak uygulanır. Faaliyet konusu tamamen mali müşavirlik olan Limited şirket sahibinin SMMM maktu aidat gideri kurumlar vergisinden indirilebilir mi?


Kaldı ki belge sayısı bilgisinin sağlayacağı kamu yararı nedir açıklanamamıştır. Kesinleşen ve ödenmeyen munzam ve maktu aidat tutarları icra yoluyla tahsil edilir. Odanıza kayıtlı üyelerinizden aidat borcu olanlara neden faaliyet belgesi . Yılı Giriş Aidatı : 6800. Yıllık Aidat : 6800.


Mays ve Ekim aylarnda iki taksit halinde denir. Baro aidat ödemelerinizi: 1- . Nisbi aidatın maktu aidat kadar alınması resmen ZULÜMDÜR. Bizim aidatlarımızla başımıza kral kesilenlerin neler yaptıklarını nasıl . Dayanışma Aidatı Ödemek Suretiyle Faydalanma Toplu İş Sözleşmesi, Grev ve Lokavt.


Kanunumuz maktu miktar koyduğu için dayanışma aidatı - y. TÜM ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE! AİDATLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİ !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar