9 Mart 2020 Pazartesi

Luca geçmiş gelir vergisi matrahı

Luca geçmiş gelir vergisi matrahı

Yardımcı olursanız sevinirim. Merhabalar, sorum sgk boyutu ile ilgili değil gelir vergisi yönünden bir kamu. Ancak geçici vergi dönemleri sonrasında matrah arttırımı sebebiyle geçmiş yıl.


Luca geçmiş gelir vergisi matrahı

Sıra, Yıl, Ücretli, Ücret Dışı, Matrah , Vergi. PAKET PROGRAMLAR I WEB TABANLI MUHASEBE SİSTEMİ LUCA PERSONEL. Luca-personel-islemleri-m.


Bu hususta en çok kafa . Savaş ŞEN sgkdanismanlik. Kümülatif vergi matrahı dilimleri. Bu bölümde yer alan tutarların toplamı ile vergi bildirimi bölümünde ilgili kod altında yer alan toplam gelir vergisi matrahının tutarlı olması . Vergi mükelleflerinin beyannamelerinde beyan ettikleri herhangi bir yıla ilişkin zarar en fazla takip eden beş yılın kaz. Matrah artırımı yapan mükellefler artırım yaptıkları yıla ilişkin geçmiş yıl zararlarının.


Luca geçmiş gelir vergisi matrahı

Yazımıza geçmeden herşeyden önce luca ile ilgili ufak bir konuya değinmek. Matrah ve Vergi sayfasında 3nolu satıra denk gelen alanlar . Sayılı Kanun ile bir çok düzenleme yanında gelir vergisi. Personelin içinde bulunulan aya kadar birikmiş olan kümüle vergi matrahıdır. Puantaj hesaplamaları sırasında vergi dilimlerinin . Ir-vergIsI-matrah-artIrIm-vIdeosu tr-cam. SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİR Cengiz TÜRK.


Asgari geçim indirimi (Bekar) (-), 19TL. Hesaplanan gelir vergisi ( 15), 32TL. Kesilecek gelir vergisi , 13TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar