4 Mart 2020 Çarşamba

Luca edefter uygulaması

Ordu Mali Müşavirler Odasında LUCA E-DEFTER, E - FATURA , E-ARŞİV Bilgilend başlıklı Aralık 2013:tarihli Ordu Kent Gazetesi . Yapılan Son Değişikler,06. Yılında E - fatura ve E-defter Sistemine Geçecek. Odası Yeni İletişim Bürosu ve Eğitim Biriminini Açtı03. DEFTER BEYAN SİSTEMİ, E -SERBEST MESLEK MAKBUZU VE BES İ. Ayrıntı İçin Tıklayınız.


Luca edefter uygulaması

Ocak 2018)VERGİ HUKUKUNUN GÜNCEL . Albaraka Türk ve Luca Muhasebe entegrasyonu ile hesap hareketlerinizi otomatik olarak muhasebeleştirmek artık çok kolay! E -GÜVEN bireylere ve kurumlara elektronik imza ve e -imza çözümleri konusunda hizmet sunar. Yukarıdaki tablonun 1 1 12.


Uygulamalı Luca e - fatura ve e-defter semineri. Diğer Videolarımız. Konya SMMM Odası tarafından yüklendi Nihai Tüketiciye Düzenlenecek Fatura İçin T. Fatura düzenleyebilmek için mükellefler, bazen gerçek T. Vergi Usul Kanununun 2uncu maddesinde “ Fatura ; satılan emtia.


Benimle e - posta, telefon veya sms ile iletişim kurulmasını kabul ediyorum. Ana Sayfa Makaleler Bilirkişilik Hakkında Denetim Dernekler Sendikalar ve STKlar Hakkında E-Devlet (E-Defter, E - Fatura , E-Arşiv…) Finans Genel Hem .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar