25 Mart 2019 Pazartesi

Teknolojik restoranlar

Elbette söz konusu teknoloji , yalnızca restoran için işleri daha iyi hale getirmekten daha fazlasını yapmalıdır. Kullandığınız teknolojinin müşterilerinize kolaylık . Gelişen teknoloji ile beraber, . Yanlış anlaşılma olmasın, tabii ki rollercoaster üzerinde giderken yemek yemekten bahsetmiyoruz. Türkiye´nin ilk teknolojik restoranı , yurt dışındaki benzer restoranlardan esinlenerek hayata geçirildi.


BU RESTORANDA MASALAR TABLET,GARSONLAR ROBOT.

O anlar restoranda bulunan bir müşteri tarafından cep telefonuyla kayda alındı. Tüm Hakları Saklıdır. ARKHE YAZILIM TEKNOLOJİLERİ. Robotların pizza servisi yaptığı Zume isimli restoran da birkaç gün önce piyasadan çekildiğini duyurmuştu. Restoranlara Faydalarımız . Menulux restoran , kafe ve oteller için dijital tablet menü, mobil sipariş, mobil ödeme, adisyon programı, restoran otomasyonu çözümleri ve pos sistemleri sunar.


Müşterinin beklentilerini . DİA restoran programı ile restoran işletmecilerine teknolojik çözümler sunmaktadır.

Mynet Yemek farkı ile bu sayfada. Haberleri için tıklayınız. Dilediğiniz konuda bize telefonla ya da mail yoluyla ulaşabilirsiniz. AVET TEKNOLOJİ SAN.


Ayrıca lezzetli görünen şaşırtıcı ve özenli suşi tasarımları yarattı. Canlı renkler, harika bir teknoloji ve bir gurme restoranı , bu Japon projesinin içerdiği şeylerdir. Payport PR-81 Tübitak testlerinde GMPüzerinden restoran uygulaması için onay almıştır.


Hızlı gelişen ve teknolojik olarak birçok yeniliği barındıran Dünya horeca . Eskişehir Teknik Üniversitesi - Eskişehir - Anadolu University. PEGAS restoran , kafe, otel, spa ve spor salonları için POS sistemleri, dijital menü, adisyon programı, geçiş sistemi, yazar kasa hizmetleri sunar. Cari Kasa, Stok Fatura, Banka ve Adisyon . Neleri size ulaştırmamızı istersiniz ? OTEL VE RESTORAN TEKNOLOJİLERİ — Sunum transkripti: OTEL VE. Robear is designed to perform tasks such as helping elderly patients stand up, or lifting them from a bed into a wheelchair.


Le Petit Chef restoran masalarına görsel animasyon yansıtma getirir. Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Normalleşmeyle birlikte restoranlar en son teknolojilerle korunuyor. Biz Suşi Tren, Suşi Konveyör Bant, Tablet Sipariş Sistemi, Ekran Konveyör, Suşi .

Seçtiğiniz kriterlere uygun restoran listelenmiştir. Aslında kahve dükkanları, barlar ve restoranlar gibi halka açık .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar