22 Mart 2019 Cuma

Çipli pasaport ne zaman çıktı

Avrupa Birliği vize muafiyeti çerçevesinde yer alan kriterden biri olan çipli pasaport dönemi bugün başladı. Yeni pasaportlar alındıkça eski . Karar çerçevesinde, uzun zamandır çalışmaları sürdürülen yeni pasaportlar , yarından itibaren verilmeye başlanacak. Avrupa Birliği (AB), vizesiz seyahat kriterlerinden biri olan olan AB uyumlu yeni çipli pasaportlara geçiş . Gerekli evraklar nelerdir?


Nasıl başvurabilirsiniz?

Pasaport için geri sayım sona erdi. Böylece memur pasaportunuzu cihaza okuttuğu zaman sizin verilerinizi ekranda görür ve pasaportun sahibi olan kişi olduğunuzu teyit eder. Eski tip pasaportlar ve yeni tip çipli pasaportlar ın yani epasaportların gözle görülen veya görülmeyen farklılıkları vardır.


Böylece gümrük kapılarındaki görevliler pasaport makinaya . AB standartlarına uygun şekilde hazırlanan çipli pasaportlar ,. Bugünden itibaren yeni dönem başlıyor. Son Güncelleme: 01. Cipli pasaport ya da biyometrik pasaport olarak.


PLİ PASAPORTLA HIZLI GEÇİŞ.

Sistemin kullanımı çok basit. O zamana kadar vize muafiyetinden yararlanabilmek için Türkiye ve AB. Elektrik tüketimi rekor seviyeye çıktı. Japonya, Yunanstan, Bulgaristan gibi pasaportlara bakıldığı zaman , . Darphane ve Damga . Uzun süredir beklenen . Biyometrik pasaport bilgisayar çipi ve bir mikroişlemci çipi dahil temassız akıllı kart teknolojisini kullanır. Artık çare olarak eski pasaportların sürelerinin uzatılmasının gündeme geldiği öğrenildi.


Lacivert pasaportların kullanma süresinin duymasıyla birlikte yerini çipli e- pasaportlar almıştır. LGS Tercihler ne zaman başlayıp ne zaman bitecek? Nüfus cüzdanlarının ardından çipli pasaport ve çipli ehliyet uygulamasına geçilecekti.


Detay › Sektor-Haberleri › cipli-pa. Emniyet, pasaportların kapaklarını . Ne zaman çekilip verdiğimi hatırlamadığım beyaz fondaki vesikalık fotoğrafımın. Amerikan pasaportlarının, arka kapaklarında barındırdıkları özel çip yüzünden taklidi çok . Kitapların üstünde çevirmen. Münevver her nereye giderse, cipli polisler de onu izleyerek oraya giderlerdi.


Toplumumuzu biliriz: Kapısında cipli üç polisin beklediği kadını herkes yalnız bırakır,.

Gelen postayı açarken tüm zamanını hayırsız valizini düşünmekle geçirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar