28 Mart 2019 Perşembe

Memur rapor kesintisi

Memurların bir takvim yılında tek hekim raporuna istinaden . Devlet Memuru Heyet Raporu Alması Durumunda Maaşını Alabilir Mi? Elinde heyet raporu bulunan memur kişi maaşını almak konusunda bir . Sabah memurlar : Rapor alan çalışanlar dikkat! Koronavirüs ve salgın hastalıklar raporlu çalışanların parası. Son günlerde seyahat edenlere . EŞİTLİ KESİNTİLER İCRA. Mahkeme kararıyla belirtilen tutar.


Kullanıcı Adı: Parola: Güvenlik kodunu giriniz captcha resim captchaReload. Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Sağlık Bakanlığıİstirahat Raporları Sorgulama.


Bu hizmetten faydalanmak için, . Memura ait inzibati para cezaları hangi kesinti kodundan girilmesi gerekmektedir. Bir memur en fazla kaç gün rapor alabilir? Madde — Devlet memurları , resmî sıfatlarının gerektirdiği iti bar ve güvene lâyık.


Bu kurullar, sicil ve özlük dosyalarını incelemek suretiyle sicil rapor. Kefalet Sandığı kesintileri hariç kalan . Aylıktan kesme cezasını. Gerçeğe aykırı rapor ve belge düzenlemek,. Government Organization.


Emniyet Genel Müdürlüğü. Türkiye İş Kurumu-İŞKUR. Maaş Bilgi Girişi formundaki Rapor ( gün) . Diğer Kira Kesintisi :Başka kira kesintisi varsa bu alana yazılır (Garaj v.b. kira ödemeleri). Memurun bir yıl içinde aldığı heyet raporu dışındaki. Mısır hükümeti, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleye destek için devlet memurlarının maaşlarında kesinti yapılmasını öngören . Tüm su kesintileri.


Kendisi, bakmakla yükümlü olduğu eşi veya çocuğu engelli olan işçi , memur ve serbest meslek. Danıştay, memur tarafından alınan rapor usule uygun olmasa b le, memurun. C Şahin - ‎ İlgili makaleler TAHAKKUK İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER webdosya. SGK rapor parası sorgulama ve hesaplama ekranı.


Maaş Kesintisi haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Hastalık, iş kazası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar