21 Mart 2019 Perşembe

Hareketli duvar kağıdı indir

Teknokulis Teknolojinin Kısayolu, Teknoloji haberleri, ürün incelemeleri, ipuçları, dosyalar, mobil cihazlar, akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar, dizüstü . Bu uygulamalar teklifi eğlence ve “havalı canlı duvar kağıtları ” ücretsiz. Bu duvar kağıdı uygulaması size duvar kağıdı resimli ve bedava Android duvar kağıtları indir bakabilirsiniz. Sen, biz Android akıllı telefon için kolay 3D hareketli. Bilgisayarlarınızı özelleştirmenin en güzel yollarından birisi de duvar kağıtları. PC için hareketli duvar kağıtlarını bu dosyada derledik.


Hareketli duvar kağıdı indir

Duvar kağıdını indir. Canlı duvar kağıdı interaktif, hareket tepki ve hız ve şeffaflık yapılandırmak. Not:Eğer yeniden başlatma sonrası duvar kağıdı siliniyorsa uygulamayı SD card yerine telefonunuza . Tüm cihazlarından - Bilgisayar, Akıllı Telefon veya Tablet- ücretsiz indir.


Galaxy Themes, hareketli duvar kağıtları ve eğlenceli simgeler içeren pek çok farklı. Xiaomi MIUI içerisinde yer alan Super Earth ve Super Mars duvar kağıtları Android 8. Sürükle-bırak yöntemi ile profesyonel tasarımlar yapın. Kişiselleştirilebilir örneklere göz atın! Kilit ekranında olmuyorsa Önce hareketli bir duvar kağıdı indirin , hem . En iyi Windows için canlı duvar kağıtları denemeniz gerekenler Windows duvar kağıtları son.


Hareketli duvar kağıdı indir

Bununla birlikte, masaüstünüzü hareketi başka bir seviyeye taşımak isteyebilirsiniz. Burada bulabilirsiniz. Eğer cihazınızda hareketli duvar kağıtlarını ayarlayamıyorsanız. Mod: 1üzerinde çalışıyor tarafından oylanan cihazlar 3 tarafından geliştirilmiş Livephoto. USB ÜZERİNDEN ÖZEL DUVAR KAĞITLARI.


Gif Türk Bayrağı, türk bayrağı gif . Ardından, Tema Mağazasına girmek için Daha fazla indir seçeneğine tıklayın. Uygulamadaki duvar kağıtları Samsung Galaxy S Nexus HTC One ve Sony Xperia Z gibi cihazlar üzerinde test edilmiştir. Ayrıca ana ekranda su damlacıkları. Yüksek çözünürlüklü ekran koruyucuları ve arka plan görselleri doğrudan masaüstünüzde. Arka plan içindeki su,eşya ve diğer eşyalara hareket verdik.


Hareketli duvar kağıdı indir

APK olarak inen dosyayı kurduktan sonra duvar kağıtlarını değiştime bölümünden . Hareketli arka planların tamamı tarafımızdan yapılmaktadır. To find more wallpapers on Itl. Telefonun arka planında kullandığınız statik ve sıkıcı resimlerden bıktıysanız, canlı ve hareketli duvar kağıtlarını çok seveceksiniz. Thalia Spiele und Anwendungen tarafından TL karşığında, En güzel gülleri ekranına koy, duvar kağıtlarını kişiselleştir.


Bft5-OOxU Çoğu masaüstü duvar kağıdı statik, boyutlu. D sayısı biraz az sanki :D daha cok cesit olsa :D. HyperX sevginizi gösterin hem de telefonunuza veya bilgisayarınızın masaüstüne yeni bir hava katın. Not: telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdan maddelerin yanındaki sarı indirme butonuna ya da fotoğrafların üstüne tıklayarak onları . Dilerseniz bu duvar kağıtlarını indirip telefonunuzda .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar