29 Mart 2019 Cuma

Bıçak bİleme aparati

Mutfak meraklılarına özel, en iyi bıçak bileme makineleri Hepsiburada. Evdeki körelmiş bıçaklarınızı vakumlu bıçak bileme aparatı ile kolayca eski keskinliğine kavuşturabilirsiniz. Vakumlu bileme aparatlarında, yay mekanizmalı vantuz . Bıçakların keskin olması ve uzun süre kullanılabilmeleri için bıçakları bilemek önemlidir.


Bıçak bİleme aparati

Satıcı: AvantajPort. Hobi atölyesi ve kendi kendinin ustası olmanın adresi. TLfiyat varDetaylar.


Aparat bileme destek çubuğu üzerinde yatay veya dikey serbestçe durduğundan, bıçağın eğrisini bileme yaparken takip edebilirsiniz. SVM-ile minimum 60 . Yay mekanizmalı süper güçlü vantuz sistemi ile düz yüzeylere çok . Elektrikli bıçak bileyleme makinası, içerisinde yer alan elmas bileyici mekanizma ile bıçağınıza zarar vermeden, sadece bir kaç dokunuş ile ilk keskinliğini . BIÇAK BİLEME APARATI PRATİK BİLEYLEME KESKİNLEŞTİRME MAKİNASI. Stok Kodu, : BİLEFE783. Körelen bıçaklarınızı bıçak bileme ürünü üzerinden geçmeniz yeterli. Küçük ve pratik bir üründür.


Bıçak bİleme aparati

TÜM ÜRÜNLERİMİZ KESİN STOKLU OLUP, ADINIZA VEYA . Gerçek bileme elmaslarından oluşan ve bıçağınızın ucunu jilet kadar keskinleştiren mükemmel bir ürün. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Kullanımı kolaydır.


Dairesel tip bıçağın dışında birçok sayıda bıçak bilenebilir. Komple paslanmaz gövdelidir. Artık kesmiyor diye bıçaklarınızı çöpe atmayın knife sharpener ın üzerinde bulunan güçlü çelik bıçakları ile bileyleme işlemini rahatlıkla yapabilirsiniz.


Bıçak bİleme aparati

Bileme taşı uzun ömürlüdür. Jilet gibi bıçak bileme aparatı DIY -. Bıçaklarınızın körlük durumuna göre aşağıdaki adımlardan birini veya her ikisini uygulayınız. Uzun Ömürlü Dayanıklı Malzeme.


Sürbisa Bıçakları Trabzon.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar