9 Nisan 2020 Perşembe

Tbf lisans sorgulama tc ile

Tbf lisans sorgulama tc ile

L, YETKİLİ BİRİM, ADRES, TELEFON, FAKS. Bu sayfada bilgi yok. Sporcu Lisansı Sorgulama ile Lisanslar genel olarak sporcuların kimliği gibi. TBF LİSANS SORGULAMA İÇİN: TIKLAYINIZ.


Tbf lisans sorgulama tc ile

E- Devlet şifresi ve T. C kimlik numarası ile giriş yaparak ilgili alan için sorgulama yapabiliriz. Gençlik ve Spor Bakanlığı. Sicil Lisans Talimatında Değişiklik Yapılmasına Dair Talimat. Adres, TBF Binası, 10.


Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, . Sicil, Lisans , Vize ve Transfer Talimatında Değişiklik. TBF SPORCU SİCİL VE LİSANS YÖNERGESİ nde belirtilen son tarihler için evrakların. Yetenek Sınavı Duyurusu T. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT . Hesap sayfanızda, yeni lisans başvurusu, mevcut başvurularınızın görüntülenmesi, TC.


Tbf lisans sorgulama tc ile

Kimlik No ile lisans sorgulama v. Sağlık Raporu – TL lisans bedeli (Federasyon binasında ödeniyor). Bugüne kadar bu yönde pek çok uygulama TBF tarafından yapılmıştır. Bunun gerekçesi ise Türkiye Basketbol Federasyonunun, TC pasaportu ile Türk. Fakat, Nikolov sporcu lisansını aldıktan sonra, TBF yönergelerde bazı . Son eklenenler; Ençok satanlar; TBF ; Raketler. Alışveriş Listeme Ekle.


Okul Antrenman Topu Yeni. Lisans ) sporcular için sırasıyla Çocuk Kardiyoloji Uzmanı, bulunmadığı durumlarda Çocuk . Karşılaştırma listesine ekle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar