8 Nisan 2020 Çarşamba

Nikah için sağlık raporu 2020

Nikah için sağlık raporu 2020

Bu işlemlerden biri de evlenecek olan kişilerin sağlık raporu almasıdır. Evlendirme Daireleri dugun. Son Güncelleme: Salı 23.


Bu durumda sağlık raporu nikah için geçerli bir hale getirmektedir. Nikah Randevusu alabilirsiniz. SAĞLIK RAPORU istenmesi zorunlu tutulmuştur. Aile hekimliğinden sağlık raporu. YILI ÜCRET TARİFELERİ.


EVLİLİK İÇİN İSTENİLEN BELGELER. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olamayanların nikah memurluğumuzdan ayrıca bilgi . NÜFUS CÜZDANI ASLI VE. NİKAH MÜRACAATI İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Bütün evraklar tamamlandıktan sonra nikah için çiftler birlikte müracaat ederek günleri belirlenir. Bu kurumlar sağlık raporunu aile . Tümü aynı (altı) adet resim. Nüfus cüzdanlarının asılları müracaat ve nikah esnasında hazır bulundurulacak, fotoğraflı ve son on yılı geçmemiş . Resmî veya özel sağlık kurum ve kuruluşlarından alınacak sağlık raporu. Vesikalık fotoğraf. Vatandaşlar sağlık raporu alabilmeleri için önce memurluğumuzdan sağlık sevki alıp Verem savaş . Yabancı kadın veya erkek Türkçe bilmiyorsa nikahta tercüman getirmek zorundadır.


Tam teşekküllü sağlık raporu , işe girerken, askerlikte, evlilikte ve ehliyet alımlarda ve üniversite. Rapor Şekli: Tarama. Ehliyet için sağlık. Umumi Hıfzısıhha Kurul Kararı Gereği,.


Nikah için sağlık raporu 2020

Sağlık raporunun fotoğraflı olması ve fotoğrafın üzerinde de doktor kaşe ve imzası . Evlilik için sağlık raporu. Müracaat evrakları, . Memurluğumuz tarafından verilecek belge, sağlık merkezlerinde rapor haline getirilecektir. Geçerlilik süresi aydır. Oluşturulma Tarihi : 01.


BayanIarın soyadlarını kullanmak istemeleri halinde müracaat sırasında . Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 16. Bağlı oldukları aile hekimliğinden sağlık raporları alınacak. C Vatandaşlarımızdan İstenen Belgeler. Yılı Yabancı Uyruklular İçin Gerekli Evraklar .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar