16 Ekim 2019 Çarşamba

Huawei hg255s kurulum

Huawei hg255s kurulum

Aldığımız modemin kurulumun yapılabilmesi için ilk olarak bilgisayarımızdan boş bir internet sayfası açıyoruz. Huawei Hg255s modem kurulumu. Meraba arkadaşlar sizlere fiber bağlantı nasıl yapılıyor videosunu çekmiştik bu videoda da sizler huawei hg255s. Modeminizin bağlantı ayarlarını yapmak için, bilgisayarınızı modeme . WPS özelliği ile kablosuz ağa, şifre ve kullanıcı adı girmeden kolay ve güvenli bir şekilde bağlantı sağlayabilirsiniz. Dün bakıcı kamera sistemi kurulumu yaptırdım.


Huawei hg255s kurulum

Nedenini çözemedik. Get More VoIP Info . Modemde resimdeki ayar kısmına gelmeyi bilmiyorsanız. Kısaca açıklayayım. Tarayıcınızın adres çubuğuna 192.


Göre Bir ürün adı girin veya Tüm Ürünler listesinden bir ürün seçin. Modem ayarlarınızı yapılandırmadan önce adsl kullanıcı adınızı ve şifrenizi bilmeniz gerekmektedir. Network (Ağ) kurulumu ile ilgili ürünler uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres.


Huawei hg255s kurulum

Bu yüzden backup alamıyorum. Ancak bir türlü modem admin paneline giriş yapamadım, kurulum sırasında zaten modem arkasında yazıyordur diye hiç sormadım da. Aşağıdaki adımları takip . ADSL Routerinizi yapılandırmak için. AdıA yönlendiricisinin aktarım genişliğinde bulunan B Yönlendiricisinin kurulumu 1. IP adresi çakışması ile karşılaşmamak için B . K تحميل مجاني للموسيقى MP، اغاني تحميل مجاني للموسيقى MP3. HG255s modemde de işe yarar mı?


Aslında kısalma veya kelime anlamının bir önemi . Daha sonra modemin arayüzüne giriş yaparak tekrar kurulum yapabilirsiniz. Arayüzden Reset Atma Fabrika Ayarlarına Yükleme. Deco uygulaması kurulumda size adım adım yol gösterir.


Huawei hg255s kurulum

Misafirler için ayrı Wi-Fi profilleri ayarlayın ve şifreyi ile paylaşın. Kurulum Her Zamankinden Daha Kolay. Asus DSL-ACmarka modeminizi nasıl kuracağınızı buradan izleyebilirsiniz.


Turkcell teknoloji danışmanınız, VINN modemde Wi-Fi kurulumunun nasıl yapılacağını gösteriyor. HUAWEI , hem TTNET müşterilerine kampanyalı modemler sağlamakta, hem de marketlerde modem satışı yapmaktadır. Türkçe Kullanma Kılavuzu (CD içerisinde).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar