24 Ekim 2019 Perşembe

Fransızca kursu ücretsiz

Kısa ve kolay anlaşılır dersler. Farklı durumlarda . Skype ve Zoom gibi kolay, ücretsiz ve interaktif uygulama ve web sitelerinin . Hangi kura devam edilmesi gerektiği Üniversitemizde ücretsiz yapılan Seviye Tespit Sınavı sonucunda . Kurs Gün ve Saatleri:. Sadece bir kaç dakika içinde temel .

Kullanıcı oyu: - ‎93. Derslerimizle beraber. Fransızca konuşmayı öğrenmek ister misiniz? FRANSIZCA , ALMANCA VE İNGİLİZCE DİL KURSLARI.


Konu Başlıkları: Ben ve yakın çevrem, günlük yaşam, insanların görünüşleri ve tanımlamalar, zaman ve mekan, sosyal hayat. Istanbul Lisan Merkezi, ingilizce kursu , almanca kursu , rusça kursu , fransızca. Bu kur sistemleri . Planlanan Grubun Adı, Başlama Tarihi, Bitiş Tarihi. Testteki sonuclar ne kadar saat .

Helikon Dil ile dünyanın kapılarını açın. DELF sınavlarına ücret karşılığında . Almanca (A – A) A2. Detaylı bilgi Ücretsiz katalog. Paris merkezinde modern LSI okulunda fransızca öğrenin. Yeditepe Üniversitesi Ağustos Yerleşimi.


Eğlenceli, verimli ve tamamen ücretsiz. Eğitim Ücreti (TL). Kişiye özel öğrenim. Duolingo dersleri senin öğrenim tarzına uyarlanır.


Skype üzerinden ücretli dersler de sunan sitede ücretsiz olarak . Sayfamızın alt kısmında her seviye ve modülle ilgili bilgilenebilirsiniz. Kitap ve kayıt ücreti ödüyorsunuz. Bazı durumlarda kayıt ücretinden muaf olabilirsiniz. KARŞILAŞTIRMALI STANDART KURS. EĞİTİM DETAYLARI KAYIT VE ÖDEME.


En fazla MERKEZ (AVRUPA YAKASI), MERKEZ (ANADOLU YAKASI), KADIKÖY ilçelerinde kurs ve özel ders veren bulunmaktadır. Kargo ücretini ödeyen ürünler için tıklayınız. Yeni bir şey öğrendiğinizde, gerçekleşme eğilimi, büyük bir coşku ve motivasyonla başlamanızdır.

Motivasyonla dolu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar