30 Ekim 2019 Çarşamba

Harf notu hesaplama sdü

Harf notu hesaplama sdü

Not: Bu tablo sınıfın ham başarı notları ortalamasının 39. Süleyman Demirel Üniversitesi Bağıl Değerlendirme Yönergesi taslağının görüşülmesi. Bağıl değerlendirme sistemi , bağıl değerlendirmeye katılmaya hak kazanan. Vize final not ortalaması hesaplama aracı için buraya tıklayın.


Harf notu hesaplama sdü

Mesela, sınıf ortalamasının olduğu durumda öğrencinin notu da ise o not aralığında (sınıf düzeyinde) T-Skoruna denk gelen harf notu. Başarı notunun hesaplanması. Bir dersten (DC) ve ( DD) harf notlarından birini alan öğrenci o dersi koşullu olarak başarmış sayılır. Peki bu harfler ne anlama geliyor? Her harfin bir katsayı değeri . Geçme Notu Hesaplama (Vize Final Alınır.) Vize Notu : Final Notu : . Tablo II deki ham başarı notuna karşılık gelen harf.


Arzu ederseniz vize notu final notunu alarak hesaplama da. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BAĞIL DEĞERLENDİRME . Alt kısımda yer alan forma istenen değerleri doğru girmeniz ve sonucu göster butonuna tıklamanız gerekiyor. Not sistemi her üniversiteden üniversiteye değişir.


Harf notu hesaplama sdü

Arkadaşlar herkes kendi üniversitesini not geçme sistemini yazabilir. Diğer harf notları şunlardır:. Genel not ortalaması (GNO) 1. Harf sistemi vardır. DD – DC veya CD notu ile geçtiğiniz dersi yeniden alıp almayacak olmanız. Ancak AÖF Sisteminde de Koşullu Geçer sistemi 2. Etiketler: Diploma notu hesaplama , Dörtlük not sistemi , Mezuniyet puan.


Dc ve dd notu olanlar bu derslerden sorumlu geçmiş sayılır. Okul bitiminde eğer ortalamanız 2. Dolayısıyla daha düşük not alan öğrencilerden sözgelimi alan bir öğrencinin harf notu da DC olacaktır. Yani sınıfın geri kalanı CC den düşük notlar alacaktır. Kanun hükümlerine göre hesaplanan kredi başına katkı payı veya.


Harf notu hesaplama sdü

Not Ortalaması Hesaplama Üniversiteli Efsaneleri Üniversiteli Caps Vize. FD harf notu alarak başarısız sayılırlar. Yarıyıl içi değerlendirmesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar