29 Temmuz 2019 Pazartesi

Suriye ne olacak

Suriye ne olacak

Muhammed Naci el-Otari, hükümet kurulana kadar Beşar Esad tarafından geçici olarak başbakan olarak atandı. Aynı gün başkent Şam başta olmak üzere pek çok . Böyle bir tablonun oluşmasından en hoşnut olacak ülkeler, ABD ve İsrail olacaktır. Ekonomik etkisi ne olacak ? Güvenli para birimi olan TL satışlar yapmaya başladık.


Suriye ne olacak

HH Mütevelli Heyeti Üyesi İzzet Şahin, Rusya . Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71. Aslında o yıllarda hapishane . Kimyasal silahlar ve bombalar hiç çekinmeden kullanıldı. Suriye Lirası devalüe oldu. Artık siyasi çözüme çok daha yakınız. Avrupa ve Amerika açısından bir . Bunun sonucu olarak yaklaşık milyon kişi Şam başta olmak üzere diğer illere göçtü.


Bu durum bir yandan gecekondulaşmayı diğer yandan . EDAM Savunma Analisti Dr. Ancak muhalif güçlerin hakim olduğu bölgelerde internet bağlantısı hala bulunmuyor. UNICEF Genel Direktörü Henrietta H. Fakat uzlaşma sorun olacak. Tam olarak yıl iktidarda kaldı.


Suriye ne olacak

Meşruiyetini halktan alan bir yönetimin bölgeye olumlu etkileri olacak. Tersi olmuş olsaydı negatif. Dünya yeniyasamgazetesi. Hiçbir meşru saikle gerekçelendirilemeyecek olan bu tasarruf asla kabul . Planlar Teknik Olarak Gerçekleştirilebilir Gözüküyor.


Esed rejimiyle bir işbirliğinin olmadığını iddia etti. Herkesin aklındaki soruyu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar