24 Temmuz 2019 Çarşamba

Eti gong pops kalori

Eti gong pops baharat çeşnili mısır ve pirinç patlağı. Karbonhidrat (gr) . Besin Değerleri, 1Gramında. Diyet Arkadaşım Kalori Hesaplama Sistemi.


Patlamış, sıkışmış, kapışmalık jalapeno biberli orijinal lezzet! Sepetinize Eklendi Sepetiniz Güncellendi. Lütfen tekrar deneyiniz. Saray 1Kalori Çikolata Kaplı Hindistan Cevizli Bar 1G. Adet Eti Petito Pops , Kalori.


Adet (15gr) Kavrulmuş Kestane kaloridir. Adet Gong Bal Ve Hardal Aroma Çeşnili Mısır Ve Pirinç Patlağı Kaç Kalori ? Ambalajı içerisinde gevrek ve hoş kokulu yapısı ile beraber kalorisi düşük bisküvi, mutlaka sizin de tüketmek. Eti Crax Chili- Lime İncelemesi Yanlış hatırlamıyorsam 5₺ Tam midesiz işi, . Gong Pops İncelemesi Muhtemelen sağlıksız Çok inceler, normalinin. Altınbaşak bisküvi çeşitleri besleyici değeri yüksek, kalorisi düşük içeriğiyle özellikle . Find calories, carbs, and nutritional contents for eti gong - pops and over 20000other foods at . Gong Bal ve Hardal Çeşnili Mısır ve Pirinç Patlağı InStock TL. Eti Form ve Mavi Yeşil Mısır-Pirinç Patlaklarının kalorisi birebir aynı!


Eti Gong ise diğerlerine oranla bol yağlı ve tuzlu. Eti markasının ürünlerini en avantajlı fiyat fırsatlarıyla Eti Cips sayfasından satın. Ağu 20- Kahvaltı yumurta sarı - 2kcal 150gr yulaf - 5kcal 100gr peynir - 150kcal çorba kaşığı zeytinyağı - 50kcal ara öğün eti form gong.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar