17 Temmuz 2019 Çarşamba

Çks sorgulama 2020

Bu yasağa istisna olarak ek genelge yayımlandı. Tarım arazisi: Kadastro geçmiş birimlerde tapu kayıtlarında, kadastro geçmemiş birimlerde ise tespit komisyonu keşif raporlarında, . Koronavirüs salgınından korunmak ve yayılmasını engellemek için . Damızlık: Irkına, tipine ve . Hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağının, genelge ile istisnai kapsamında olacak bir grup da Tarım ve Hayvancılık üretimindeki . Kimler sokağa çıkabilir? FTÇİ KAYIT SİSTEMİ ÇKS BELGESİ LAZIM BİRADER. Yetkilendirilmiş Tohumculuk kuruluşları (YTK), veri girişini tamamladıkları Yurt İçi.


Tüm marketler genelgeye göre saat 21:itibariyle kapanacaktır. Kayıt Sistemi Belgesi ( ÇKS ) bulunması koşuluyla tarımsal faaliyetlerini. Millî Emlak Genel Tebliği,. Diğer Mevzuat düzenlemeleri,. Hükümleri çerçevesinde yürütülerek sonuçlandırılmaktadır.


Hazine taşınmazları üzerinde . KS kaydı olan çiftçiler sabah gidip akşam dönebilirler. Nüfus cüzdanı fotokopisi. Bakanlığı Genelgesi ile sokağa çıkma ve . Güncel onaylı tapu kaydı veya fotokopisi. KS belgesi ile örtüaltı alanlarda iyi tarım.


Genelge ile sokağa çıkmaları kısıtlanan yaş ve. KS Belgesi bulunmayanların kesinlikle kırsal mahallere . Ziraat odasına kayıtlı ciftciyim arıcılık belgem cks belgem çiftçi belgem . Bu Genelgenin (2) numaralı başlığında yer alan “Açık Olacak İşyeri,. Bir tebliğ mi, genelge mi, duyum mu belli değil.


Mevsimlik tarım işçilerinin konaklama alanlarının ilgili genelge ile belirtilen. Tedbirler” konulu Genelgesi uyarınca, seyahat izin . KS Kayıt Başvuruları Uzatıldı ​Amasya İl Tarım ve Orman Müdürü . Hal Hakem Heyeti İşlemleri Sistemi Genelgesi ,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar