26 Temmuz 2019 Cuma

İngilizce güzel kelimeler ve türkçelerİ

Türkçeleri bir tık ötede. Enteresan ve anlamlı İngilizce güzel kelimeler. Sosyal medya sitelerinden derlenmiş en çok beğenilen İngilizce güzel kelimeler listesi şöyle: 1. Aquiver – titreyen.


Böyle bir kavram için değil de köşe başı güzel bir pub için daha güzel olurmuş bu kelime.

Your eyes are very nice, Gözleriniz çok güzel. Ellerinizi bir araya getirerek . A ile başlayan en çok kullanılan İngilizce kelimeler listemiz ile kelime. Cacophony (kəˈkɒf(ə)ni). Listemizde İngilizce sözler ve anlamlarını bulabilir, istediğiniz en güzel İngilizce sözlerini, . Ballistick: balistik. Barometric: barometrik.


Beneficial: faydalı.

Biological: biyolojik. Gülüşünde, yıldızlardan daha güzel şeyler görüyorum. Birini aniden öpme isteği anlamındaki İngilizce kelime. NGİLİZCE ANLAMLI GÜZEL SÖZLER. Manşet: Everything you can imagine is real.


Hayal edebileceğin her şey gerçektir. Live together, die alone . Helloiçerisinde de bu . I miss you soo, I decided to send you a big hug. I will see you soon! Merhaba, ben miyim, baktigin sey?


People can love,like or hate each . Beautiful , büutiful, GÜZEL. Linki takip et ve kelimeleri onaylamak, . Kelime , Okunuşu, Anlamı. Akıllı Eşanlamlılar, ilgili ve eşanlamlı kelimelerle kelime haznenizi . Genç Akademi ve Maltepe Genç Akademi olarak bu gün ki yazımızda sizlere İngilizce anlamlı sözlerden bahsedeğiz.

You will never get out of it alive. Vermek istediğiniz mesajı ingilizce sözler ile daha havalı ve etkileyici hale getirebilirsiniz. Instagram biyografisinde ingilizce sözleri kullanabilir, . Sözlük” diye bir sözlük olsaydı ve bu ikisi arasında karşılaştırma yapılsaydı anlamlı olabilirdi.


Bundan dolayı tavsiyemiz: sadece tek tek kelimeleri değil, meşhur İngilizce deyimleri de öğren. Ayrıca, özenle seçilmiş dünyaca ünlü insanlardan İngilizce en güzel sözler için, ingilizce güzel sözler sayfamızı, ya da İngilizce en güzel aşk .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar