16 Temmuz 2019 Salı

Çks belgesi çıktısı

Hicar Ekenler İçin ÇKS. Kayıt Sistemine Kayıt. Yine kullandığınız arazi her kimin ise o araziye ait tapu kadastrodan alınacak tapu kayıt örneği.


KS kayıt sorgulama yapmak isteyen çiftçilerin önceden Çiftçi kayıt sistemine. Sisteme kayıt yaptırmadan önce yani Tarım İl ve İlçe Müdürlüklerine . Tarım ve Orman Müdürlüklerince çiftçi kayıt sistemine nasıl kayıt . Ayrıca E-devlet sisteminden de çıktı alınabilir. KS BELGESİ NASIL ALINIR? Başvuruya giderken yanınızda şu evraklar bulunmalıdır.


Keşif Raporu - Tespit Raporu. Yürütülen diğer uygulamalar için alınan belgeler. Devlet üzerinden başvuru onay belgesi çıktısı da alınabilecektir. Kimliği Mernis nosu. Onaylı Tapu Çıktısı.


KS kaydının güncellenmesi ve Destekleme . Tarım arazilerinin onaylı fotokopisi veya çıktısı. Kira sözleşmesi veya muvaffakatname. Belgesi : Çiftçilerin . KS Çıktısı (İlçe Müdürlüğünce dosya içerisine konulur). Daha önceden taahhütname ile ekim . KS yani çiftçilik belgesi ile ispatlanır.


TAPDK online sistem başvuru çıktısı. Seyahat izin belgesi başvuruları alınmaya devam ediliyor. Yeni tip koronavirüs ( Kovid-19) ile mücadele kapsamında alınan önlemler . KS kayıdı olan çiftçiler sabah gidip akşam dönebilirler. KS belgesi şartında esneklik yapılması gerektiğini. E-devlet üzerinden bu izni almak için aslında elinizde tek seçenek bulunuyor.


FTÇİ KAYIT SİSTEMİ İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR ? Kiralık olarak tarım arazisi kullanan çiftçiler kira belgesi veya kira . Karapınar Yöresel Hırtlak (Kelek)Turşu Görücüye çıktı. E-Devlet ile seyahat izin belgesi başvurusu ve alma yolları burada. Bağlı olduğu meslek kuruluşundan üyelik veya faaliyet belgesi (1). EK 2`de yer alan belgeyi ,. KS başvurusu için gerekli belgeler ve ilk kez başvuru yapacakların dikkat etmesi gerekenler, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar