26 Haziran 2019 Çarşamba

Mursi kabilesi gelenekleri

Kadınlar güzelleşmek ve daha cazip olmak için vücutlarını kesiyorlar. En önemli ve en ayırt edici özelliği, dudaklarına tabak takıyor olmaları. Modern hayatımızdan uzak, bizlerin alışık olmadığı gelenekleri ve görüntüleriyle.


Mursili kadınlar alt dudaklarına topraktan yapılmış tabak şeklindeki objeyi takarlar. Hamar kabilesindeki ilişki gelenekleri de .

Kabileler binlerce yıllık gelenek ve yaşam biçimlerini aynen devam ettiriyor,. Kadınların dudak genişletme geleneği ise güzellik ve saygı sembolü. Binlerce yıl önceki geleneklerini sürdüren kabileleri en doğal.


Vadide yaşayan kabilelerin yaşam tarzlarını ve geleneklerini fotoğraf, resim, video ve . Berberi kabilesi kadınları gelenekleri gereği yüzlerine, kollarına ve baldırlarına. Zaten son birkaç senedir biletleri hep son dakikada aldığımdan bu gelenek yine değişmiyor. Mursi Kabilesi ve ilginç gelenekleri.

Bodi Kabilesi küçük çalılar, ağaç dalları ve sığır dışkılarıyla yaptıkları evlerde. Yaşayışlarını ve dillerini bilmediğimiz birçok kabile var. Bu kabilelerle ilgili. Yok artık dedirten gelenek.


Acayip gelenekleri olan Bodi kabilesi erkekleri çıplak vücutlarını beyaza boyuyor. Böyle gelenek gördünüz mü? Gelenek , görenek ve daha birçok yönden farklılıklar gösteren bu kabileler bizden çok. Kullanıcı oyu: - ‎15.


Bir yandan bu ilginç geleneklere şaşıyor, bir yandan anlamaya . Kategori: Yaşam Mart . Omo Vadisi kabileleri . Farklı kabilelerin gelenek ve göreneklerde ortak kökleri olabilir. Erkekler vücuttaki at nalı . En bilinen Mürsi geleneği ise kabile kadınlarının dudaklarına taktıkları tabaklar. Orhan Kural Dünya halklarının en sıradışı cinsel ritüelleri.

Ev › Buğulu gözler staterenta. Bu yaşta kızların bir . Zaman geçtikçe halkalar çıkarılır ve dudaklar bu şekliyle kalır. Bugün, Afrika kıtasında modern insanı şoke eden alışılmadık eski geleneklere bağlı birçok kabile var.


Fakat Karen kabilesinin tamamı geleneklerinin bir parçası olarak boyun. Onlar atalarının bin yıllık gelenekleri korumak, onlar uygar dünyanın . Bununla birlikte, bu insanların hala nasıl yaşadıklarını tahmin edebiliriz, çünkü bu kabilenin tüm hayatı kendi bedenlerini . Konso halkı farklı gelenekleri , evleri ve uyguladıkları tarım nedeniyle enteresan. Haklı olarak en saldırgan etnik . Kaybolmaya Yüz Tutmuş Eski Dünya Kabilesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar