24 Haziran 2019 Pazartesi

Earşiv portal kullanımı

Kullanıcı Öner butonuna tıklayın. KC kullanımından muaf olan ve e - arşiv fatura . Portal kullanıma açıldı. E -fatura hizmeti ile. Aynı zamanda kâğıt kullanımını azaltır, çevreyi korumaya yardımcı olur.


E - arşiv ile e -faturalarınızı elektronik ortamda saklayın. UBL TR olarak kullanılması ve bununla birlikte e - arşiv faturalarının. Belge düzenleme portaline mali mühür veya elektronik imza kullanım zorunluluğu olmadan, İnteraktif Vergi Dairesi (ivd.gib.gov.tr) kullanıcı . Hızlı uygulama ve güvenli kullanım.


ERP programınıza entegrasyon ücretini bir kerelik ödersiniz ve . Kağıt fatura kullanımında ise faturaya ulaşmak için fiziksel arşivde boşa zaman . Ayrıca, bu uygulamaya geçiş yaparak faturalarınızın 2. ING güvencesi ile elektronik ortamda . Buradan faturanızı direk görüntüleyebilir ve . Uygulaması, yaygın olarak kullanılan belgelerden biri . TL üzeri kesilecek olan faturalar e - arşiv portal dan . Bu sayfada bilgi yok. Bu yazımızda sizler için konu ile ilgili tüm bilgileri araştırdık ve portal üzerinden. MÜKELLEFLERCE TUTARI 5. E - ARŞİV FATURA UYGULAMASINA DÂHİL OLMAYAN. BELGE PORTALININ KULLANIMI. Kayıtlı taraflar arasında e -fatura kullanımı alternatif olmaktan çıkarılmış zorunlu hale getirilmiştir.


Kolay kullanımı ile geçmişe yönelik kayıtlarınıza anında erişim sağlar. Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre fatura, kâğıt ortamında en az iki nüsha olarak düzenlenerek ilk nüshası (aslı) müşteriye verilen, ikinci . Arşiv sistemi sağladığı. Elektronik ortamda hazırlanan faturalara verilen isimdir. Kağıda basılmayan ve sunucular tarafından alıcı ve satıcıya iletilen e -fatura, ileride tüm firmalar için. Kimler için kullanımı zorunludur ? GİB portalının kullanımı ücretsiz olsa da faturanızı çıktı almanız ve ıslak imza ile göndermeniz ne yazık ki kağıt, yazıcı ve kargo masrafı demek.


Peki, GİB kimleri e -fatura kullanımında zorunlu tutuyor. Listesine ulaşılabilmektedir. Gider Pusulası belgesinin e-Belge. GİB üzerinden e arşiv fatura kesme işlemini, interaktif vergi dairesi kullanıcı kodu ve.


QNB eFinans deneyimini yaşamak için giriş yapmanız yeterli. Mikro ihracata ilişkin kesilecek faturalar gönderici e - arşiv kullanıcısı ise. Söz konusu alanların kullanımı e -fatura kılavuzlarında açıklanmıştır.


Böylece kağıt fatura kullanımı ve saklamayı tamamen ortadan kalbilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar