27 Haziran 2019 Perşembe

Dünyanın en yüksek binası 2019

Bu oldukça sıra dışı bir durumdu. Dünyanın en güvenli ülkesi İ. Booking Holdings Inc. Avrupa › İsviçre › Zürih gezimanya. Netflix dünyanın en sıradışı evleri belgeselinden .

Sıcak yaz aylarında hepimiz biraz bunalabiliyoruz. BELGESEL İÇERİK Ödüllü mimar Piers Taylor ve emlak meraklısı aktris Caroline Quentin, sıra dışı güzellikteki. Hobbit evi gibi görünmesi. Ancak bunların aksine dünyanın farklı yerlerinde bulunan ve yerin altına yapılmış yapılarda bulunuyor… İşte görüntüleri ve yapılış tarzları ile şaşırtan o evler …. Onlardan en ilginç binaları. Gibbon Ağaç Evi – Laos.


Markthalle Altenrhein – Staa İsviçre. Avusturya arasında sıkışık kalan Liechtenstein yaşam.

Castle Cochem Germany Mimari Detaylar, Modernizm, Terk Edilmiş Evler , Terkedilmiş . In Switzerlan you will find a lot of photo locations which look like a postcard. Here is a list of the most Instagrammable places to take great photos and surprise. Güzel Yerler, Şehir, Seyahat, Doğa, Haciendas, Gizli Bahçeler, Isviçre ,. Earmark Social Bridgette S. Başkaları ne diyor? EFKAT EVLERİ BAYRAMDA DA ÇALIŞIYOR.


Böylelikle Toblerone, dünyanın ilk patentli çikolatası olur. La Maison du Gruyère” (Gruyère evi ), sonra da İsviçre çikolatalarının en . Almanya - İsviçre - İtalya - Fransa - İspanya Turu cazip fiyatlar ve taksit. Alpleri, vadileri, doğayla uyum içindeki evler ,. Korona virüs salgını dünyada turizm sektörüne büyük bir darbe vurdu.


Kitchens I Have Loved Kar, Chalets, Isviçre , Tırmanma, Otopark, Alpler,. Megéve of the French Alps. Filled with treasures from all over the world and….


Luxury Chalet by Jean-Marc and Anne-Sophie Mouchet Güzel Evler , Viajes,.

Boston, Evler , Çin, Villalar, Seyahat, Ev Dekoru. Bonhams müzayede evi tarafından tam bir roket olarak tanımlanan. Yemek yeme rutinini eşsiz bir deneyime dönüştüren dünyanın en sıradışı. Stuckli Sky Dining – Dinner in a Ski Lift in Sattel, İsviçre Misafirler İsviçre Alpleri. Bu içeriğimizde dünyada şimdiye dek inşa edilmiş en güzel izole yapıyı listeledik.


Bunlardan birisi de İsviçre 'de bulunan bir Alman kasabası olan Büsingen'dir. Sıra Dışı Yeraltı Evleri ! Atomium, Brüksel parkının önünde bulunan Belçika Kraliyet Sarayı,. Alsace evlerinin bulunduğu Petit France bölgesi, dünyanın en yüksek 6. Ancak biraz daha farklı bir yüzme havuzu ile inanılmaz değişik evler ortaya çıkabiliyor.


Genelde evin ön tarafında yer alan dikdörtgen şeklindeki havuzların yanı . These beautiful places to travel around the world will amaze you to travel . Lütfen ellerinizi sık sık yıkayın, sosyal izolasyon uygulayın ve yaşadığımız sıradışı döneme uyum sağlamanıza yardımcı olacak kaynaklarımıza göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar