18 Haziran 2019 Salı

Dünyanın en sıradışı evleri İsviçre

Piers Taylor ve emlak meraklısı aktris Caroline Quentin, sıra dışı güzellikteki alışılmadık evleri gezmek için dünyayı dolaşıyor. Fragmanları izleyin. En sıra dışı evleri görmeye hazır mısınız? Dünyanın en ilginç binası.


Arı Kovanı Evleri (Kudüs). Yeryüzü Evi (Lostorf, İsviçre ).

Piers ve Caroline Yeni Zelanda, Arizona ve İsviçre. Hobbit evi gibi görünmesi. Ancak bunların aksine dünyanın farklı yerlerinde bulunan ve yerin altına yapılmış yapılarda bulunuyor… İşte görüntüleri ve yapılış tarzları ile şaşırtan o evler …. Sırada İsviçre Alplerinde yer alan Villa Vals adında gizli bir ev var.


Onlardan en ilginç binaları. Gibbon Ağaç Evi – Laos. Markthalle Altenrhein – Staa İsviçre. Avusturya arasında sıkışık kalan Liechtenstein yaşam. Castle Cochem Germany Mimari Detaylar, Modernizm, Terk Edilmiş Evler , Terkedilmiş .

In Switzerlan you will find a lot of photo locations which look like a postcard. Here is a list of the most Instagrammable places to take great photos and surprise. Güzel Yerler, Şehir, Seyahat, Doğa, Haciendas, Gizli Bahçeler, Isviçre ,. Earmark Social Bridgette S. Başkaları ne diyor? EFKAT EVLERİ BAYRAMDA DA ÇALIŞIYOR.


Böylelikle Toblerone, dünyanın ilk patentli çikolatası olur. La Maison du Gruyère” (Gruyère evi ), sonra da İsviçre çikolatalarının en . Almanya - İsviçre - İtalya - Fransa - İspanya Turu cazip fiyatlar ve taksit. Alpleri, vadileri, doğayla uyum içindeki evler ,. Korona virüs salgını dünyada turizm sektörüne büyük bir darbe vurdu. Kitchens I Have Loved Kar, Chalets, Isviçre , Tırmanma, Otopark, Alpler,. Megéve of the French Alps.


Filled with treasures from all over the world and…. Luxury Chalet by Jean-Marc and Anne-Sophie Mouchet Güzel Evler , Viajes,. Boston, Evler , Çin, Villalar, Seyahat, Ev Dekoru. Bu oldukça sıra dışı bir durumdu.


Booking Holdings Inc. Netflix dünyanın en sıradışı evleri belgeselinden .

Avrupa › İsviçre › Zürih gezimanya. Sıcak yaz aylarında hepimiz biraz bunalabiliyoruz. Bu sıcak günlerde keyfinizi yerinize getirecek Netflix önerisiyle karşınızdayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar