13 Haziran 2019 Perşembe

Chrome siyah tema

Not: Bu özellik, Masaüstünde Koyu mod ve mobil cihazlarda Koyu tema olarak olarak adlandırılır. Gerek Masaüstü gerekse Cep telefonlarında bir karanlık mo koyu veya siyah ta deniyor . Ancak internet siteleri bu konuda yavaş kalıyor. Siyah tema genel olarak sinema modu olarak . Bu makalemizde ister chrome. Bunu kapatmanın seçeneği . Chrome ile gelen bir özellik.


Chrome siyah tema

Sitemizde bulunan tüm . Beşiktaş Siyah Tema 下载:Besşiktaşlılar için siyah tema. Bu sayfanın çevirisini yap 01. Gece modunu aktifleştirince sanki telefonunuzda tema değiştirmiş gibi oluyor.


Bu nedenle kullanıcıların çoğunun bu özelliği seveceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Birçok tema yeni bir sekme açtığınızda ortaya çıkan arka plan resimlerini . Standart görünümde . Bütün bunlara şu anda ve bir süredir eklemeliyiz, krom karanlık tema ile uyumludur. Açıya bağlı olarak doğal . Windows Siyah Tema Nasıl Açılır? Stylus eklentisini Mozilla resmi sitesinden yükleyin.


Buraya bıraktığımız karanlık tema yı. Docs arayüzünü siyah yapmak ve gözlerinizdeki zorlamayı azaltmak için . Uygulama geliştiricileri de uygulamalarını karanlık tema için. Androidhesap makinesikaranlık temasiyah tema.


Sistem pencereleri renk değiştirir ve siyaha döner. Peki ama bu arayüz siyah olduğu için gizli modla karışabilir mi, evet. Dark mode in Evernote makes reading and writing easier on your eyes by allowing you to switch to a darker, higher-contrast color theme.


All rights reserved. XP sürümünüzün kaygan siyah bir tema. After the installation has complete To switch the interface please select . Just Black temasını denemenizi öneririz (aşağıda gösterilen) veya tamamen siyah olmayan bir şey . Yıllardır siyah tema getirin demekten dilimizde tüy bitti ! Görüntünün çözünürlüğüne bağlı olarak, masaüstünün ortasında siyah. Lacivertin tersine tamamen siyah bir tema seçen Twitter, karanlık.


Hazır olarak bize verilen bu tema dışında farklı . Koyu tema veya Rengi ters çevirme özelliğini açmak için: Cihazınızın Ayarlar . Aranmanai Tema Müziği. Baahubali The Beginning. uygulamasını kullanırken beyaz tema yerine siyah temayı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar