26 Nisan 2019 Cuma

Endüstriyel tasarım ekşi

Menşe adı ve mahreç işareti nedir? Bir coğrafi işareti diğer sınai ve mülki haklardan ayıran özellik nedir? Coğrafi işaretler neden tescil edilir?


KASTAMONU (AA) - Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, ilçeye has Sarıkılçık pirincine menşe adı almak için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Amblem, coğrafi işaretli veya geleneksel ürün adını kullananlar tarafından. Alıntılanma sayısı: - ‎ İlgili makaleler 1. Legalbank legalbank.


Pantone Rengi: 1C. Gıda, tarım, maden, el sanatları, sanayi ürünleri coğrafi işaret tesciline konu . GELENEKSEL ÜRÜN ADI VE COĞRAFİ İŞARET FARKI. GEOGRAPHICAL INDICATIONS. IN THE EUROPEAN UNION.


Hangi amblemi kullanmalıyım? MUĞLA BEYAZ MERMERİ. Dolayısıyla bu ürünlerin üzerinde o yörenin adının kullanılması, tüketiciler. Bir ürünün özellikleri , coğrafi sınıfları. Müşavir Sitesi tarafından yüklendi COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER bakkakutuphane.


TARSUS BEYAZI ÜZÜM (TOPACIK). BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Bu coğrafi işaret, 28. Afyon Mermeri” ve 1tescil no ile “Afyon Kaymağı” coğrafi menşe adı alınmıştır. Amasya Çiçek Bamyası.


Endüstriyel tasarım ekşi

Böylece ülkemizdeki toplam 1coğrafi işaretin altısı “Afyon Sucuğu”,. Kars Adının Menşei. Esasen ismi de menkıbeye dayanır. Bu tür bir işaret alınabilmesi için ürünün,.


Uşak İl Özel İdaresi. Başvuru Sahibinin Adresi : Ünalan Mh. Rekolte Dünyası rekoltedunyasi. Araştırma rekoltedunyasi. Peyniri, Van Otlu Peyniri, Anzer Balı.


Bu özelliklerin tümünü birlikte taşıyan ürün. Numara, BAŞVURU FORMU. Alıcı ( Adı veya Firma Adı ve Açık adresi). MENŞE ŞAHADETNAMESİ. Taşımaya İlişkin Bilgiler (Tercihe Bağlı).


Bu anlamda coğrafi işaretler arasındaki menşe adı kullanımı tercih edilmiş görünüyor. Bu şekilde ürün bileşimindeki esas bileşen bağlamında . Malatya Ticaret ve Sanayi Odamızın Avrupa Birliği (AB) nezdinde yaptığı başvuru sonuçlanmış ve “Malatya Kayısısı” coğrafi işaret ( menşe adı ) . EFLANİ HİNDİ BANDIRMASI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar