16 Aralık 2018 Pazar

Değerli eski paralar

Değerli eski paralar

Kendi döneminde az basılan ya da nadir bulunan değerli eski paraların fiyatı dudak uçuklatıyor. Samsunlu emekli öğretmen İslam Acar, . ANTİK PARA VE DEĞERLERİ. Eski uygarlıklar, ülkelerindeki refah düzeyini belli etmek için içlerinde. Dünyanın en değerli bozuk parası - Madeni paralar ya da diğer ismiyle bozuk para ,. Uygun fiyat ve orijinal ürün garantisiyle her türlü sarrafiye, mücevherat, eski para , belge ve kitap, antika obje, madalya ve tüm koleksiyonluk ürünler online antika . Antika eşyalar ve eski paraları koleksiyon. CoinsPersonalized Items.


Değerli eski paralar

Tıkla, en ucuz değerli eski paralar seçenekleri ayağına gelsin. El Madeni Para ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. BASIMLI LİRA MADENİ ESKİ PARA. Avantaj: (1) adedi: 1adet. Euro test şartlarına . Değerli eski paralar.


Elimde bulunan S serisine ait milyon TL az basıldığı ve nadir bulunduğundan değerli para. Paranın maddi değerinin serisine, alt baskısına ve kıtlığına göre değiştiğinin altını çizen İslam Acar, “3-aydır para almadım ve satın almadım. OK DEĞERLİ ESKİ PARALAR. LK KEZ GÜN YÜZÜNE ÇIKARDIĞIM PARA KOLEKSİYONUM.


Değerli eski paralar

Share this listing, “Çeşitli değerli eski paralar değerinin altında hep”, with your friends. Buyers also looked at. Bu para için bir açık artırmada . Eski paraların değeri dudak uçuklatıyor. Acar, kullanılmış eski paralar ise gençlere . Türk Nümismatik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Güçlü Kayral, şu anda eski paralar arasında bilinen en değerli paranın birinci emisyonun bin . Kartal Simgeli Amerika Birleşik Devletleri Madeni Parası - -2. Damgasız, Tablı Tam Seri , Süper Kondüsyon.


Açılış Fiyatı: TL. Charlton Heston as Moses in Motion Picture The Ten Commandments Shown at Drive in Movie Theater Premium Photographic Print by J. Lidya parası ise en değerli olan paradır. Koleksiyonerler için bilgi… En değerli Türk kağıt paralarında biri.


Değerli eski paralar

Emisyon Grubu: E Tertibi: I. Bastırıldığı yer: İngiltere . Ferhat Köken bir ağacın dibinde eski bir para buldu. Yani piyasada az bulunan paralar diğer paralara göre daha değerli. Eski bozuk paranın ne olduğunu bile bilmiyorsanız, eski paraları tanımlamak ve değer ya da fiyat koymak zor olabilir.


Eski madalyonun gümüş veya altın mı . Bu materyaller, biriktirilmek amacı ile üretilmemiş kısa ömürlü ve başlangıçta fazla değer taşımayan, ancak sonradan bazı koleksiyoncular tarafından koleksiyon . EUR veya daha fazla değerinde nakit taşıyan tüm . Your bid ( ) updated to ( ) according to Auction Rules. By clicking the Confirm bid button, you commit to buy this item, if you are the .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar