25 Aralık 2018 Salı

Bursa sgk İlçe ve ünite kodları

Yeni SGK İlçe ve Ünite Kodları. Müdürlükleri Listesi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan duyuru ile SGK İlçe ve Ünite Kodlarının değiştirildiği . HİZMET DÖKÜMÜ KODU. BAĞCILAR SGK MERKEZİ.


Bursa sgk İlçe ve ünite kodları

GAZİOSMANPAŞA SGK MERKEZİ. YERİ SIRA NUMARASI. SGK , işe giriş bildirgesinin geç verilmesi sebebiyle idari para cezası. Kanunun üncü maddesinin. LÇELER ( İLÇE KODU -ŞUBE KODU ). Bu kod kontrol numarası olarak geçmektedir.


Kodu İtiraz Komisyonu, ünite amiri veya görevlendireceği yardımcısı ilgili şef, dosya memuru ve varsa sosyal güvenlik denetmeninden . Bilgileri, Düzenleme. L VE İLÇE KODLARI. GG” seviyesinde ilçe kodu varsa “HH” seviyesinde ilçe müdürlüklerine ait şubeler kodlanır. Ağır cezalarla karşılaşmamak için SGK Meslek Kodlarının girilmesi.


SGK Ankara İtiraz Üst Komisyonuna iletilmiştir. MESLEK KODLARI , MESLEK İSİMLERİ. Ancak ayrı kodu bulunan laparoskopik, perkütan, endoskopik, endosonografik.


SGK 4C evrak takibi ve SGK e-hizmet gibi bir çok hizmetten faydalanabilirsiniz. SSK ( Sosyal Sigortalar Kurumu ) Sosyal Sigortalar Kurumu yani SSK, T. YILI DÖNER SERMAYE ve SGK YATIRIMLARININ SEKTÖREL DAĞILIMI. Etüt-Proje, Müşavirlik, Ünite Rehabilitasyonu (ünite ). Merkezde daire başkanlığını, taşrada sosyal güvenlik il müdürlükleri ile sosyal.


Engelli İşçi Alım İlnı. Kurum ünitesine ibraz etmeleri halinde ilgili işgücü talebine başvurusu yapılır. Gemlik İlçe Müftülüğü, Gemlik, Bursa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar