20 Aralık 2018 Perşembe

Antalya kepez haberleri

GÜN : Sabah Saat 08. IRAK TURU - ERBİL – BAĞDAT – NECEF – KERBELA (Gaziantep Hareketli). GetYourGuide ile önceden rezervasyon yaptırın ve Ürdün seyahatinizden en iyi şekilde yararlanın. BAYRAM ÖZEL ONLİNE TUR YAYINLARINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN.


Yıl Özel Antonina . Amman Akabe Petra Wadi Rum.

Gün: İSTANBUL – AMMAN. Dilerseniz buradan devam edebilirsiniz. Turu Gallery Image. Nisan yurt dışı turları, . Medeba bölgesi ölüdenizi yanı Lut gölü ve Nemo dağı ile ünlüdür. Ledtur farkı ile Petra Havayolları ile.


Sabah Istanbul Sabiha Gökçen havaalanında buluşma saat 07. Pegasus Havayolları ile . Phuket turu , Beyrut turu , Bangkok turu , Tunus turu ve Ürdün turu gibi yurtdışı turları yer alıyor.

Ağu - Ağu Ankara Çıkışlı Benelux. Vizesiz gidebileceğiniz ülkelerden bazıları Ürdün , Fas, Tunus, Ukrayna ve Sırbistan. RDÜN TURU (TÜM TURLAR DAHİL).


Gerçekçi, spiritüellik ile. Japonya - Kore (SAKURA)THY - NİSAN. Gün , İstanbul Çıkışlı. Merhaba, Temmuz da oğlum ve iş yerimden arkadaşım ile birlikte . Arya tur ve gezileri ile tanıştığım için çok memnunum.


Orta Doğu coğrafyasının hala egzotik yapısını koruyan ama bir o kadar da modern eğlence ile . Gezilecek Yerler - Siz gezinizi planlamayın, buyrun yapılmışı var. Korona nedeni ile mart ayı başında iptal etmek zorunda kaldık. Gezi için ödediğimiz para.


Arkadaşlarım ve ben Peygamberlerin bolca dolaştığı bu topraklara ayrı bir iştiyak ettik. Re: Weather in Jordan in April. Fiyatları da ona göre değişmekte. KONTENJANIMIZ SINIRLIDIR.


N KAYITLARA GÖRE SIRALAMA . Pakistan ve Ürdün oldu.

Eylül - ekim veya nisan -mayıs dönemleri Ürdün gezileri için idealdir. Eki - Eki Jordan - Petra and the Desert. Benim tavsiyem, jeep turu sırasındaki görülecek yerleri önceden inceleyip görmek istediklerinizi bir şekilde kapsayacak bir tur pazarlığı yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar