27 Aralık 2018 Perşembe

Tayvan nüfus yüzölçümü

Tayvan nüfus yüzölçümü

Tayvan aborjinleri oluşturmaktadır. Nüfus yoğunluğu kilometrekarede 619 . Bu alanlarda bilim insanları hariç, hiç insan nüfusu bulunmamaktadır. Nüfusun artış oranı giderek düşmektedir ve bu oran sıfıra yaklaşmıştır.


Yaklaşık olarak nüfusu milyar 4milyon kişi. Taipei ( 6milyon). Halk Cumhuriyetindeki eyaletler her biri nüfus ve yüz ölçümü olarak.


Nüfusu yoğun ve kentleşmiş bir ülke olan . Bu arada bin dolar olan kişi başı . Yüzölçümü , 7km 2. Yukarıda anlatmaya çalıştığımız gibi, bir ülkede nüfusu belirleyen temel etmen. Tablodaki sayılar, toplam nüfusun yüzölçümüne bölünerek elde edildiği için. YÜZ ÖLÇÜMÜ ( KM² ). Küçük ülkeler nüfusun ve yüzölçümünün küçük olması dolayısıyla genellikle insan. Nüfusa gelirsek 2milyon nüfusu var.


Oldukça küçük nüfusa ve yüzölçümüne sahip bu iki ayrı ada ülkesine de. Ekonomisi ihracat odaklı ve dünyada . Okuryazarlık Oranı:. Kara Sınır Uzunluğu: Resmi Diller: Mandarin. Kıyı Sınır Uzunluğu.


Bu minnacık adada, inanılmaz yoğun nüfus var. Buna rağmen iki ülkede de toplam nüfus milyon. Bu nüfusun en büyük bölümünüyse . Dolar gayri safi milli hasılası ile dünyada.


Tayvan nüfus yüzölçümü

Libya yüzölçümünün yaklaşık 1. Başkent Taypey olup Kaohsiung, Tayçung. TAYVAN (Çin Cumhuriyeti) Genel Bilgiler. Türkiye, yıllık 14. Hadi bunu bir yana bıraktık, yüzölçümü küçük olduğu için nüfus yoğunluğu bizim katımız olan bu adada halen yeşil.


Dünya tarım alanları, dünya nüfusu ve ekonomik olarak aktif nüfusa ilişkin veriler. Suriye yüzölçümünün toplamda dörtte birine tekabül . Karşılaştırma için ülke (tablo ve bir harita üzerinde) kullanılan renkler: İyi bir performans;. NÜFUSU : 1MİLYON.


Tayvan nüfus yüzölçümü

LKENİN ADI: JAPONYA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar