3 Haziran 2020 Çarşamba

Son dakika habertürk dünya

Koronavirüs vakaları dünyada. Nicki Minaj hamile olduğunu. Justin Timberlake ve Jessica. En hızlı son dakika , güncel gündem, magazin, spor, ekonomi haberlerini buradan okuyun. Gündeme dair ekonomi, spor, . Dünyada Kovid-vakaları 15.


Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı dünya genelinde 308 . En çok vaka görülen ülke 4bin 8ile ABD olurken, onu 1bin 690 . Son dakika haberleri. Libya, Arap Birliğinin düzenlediği toplantıyı reddetti - . Patlamanın, İran Savunma Bakanlığına . Haber ve son dakika gelişmeleri NTV ile anlık takip edin! Haberler, Türkiye ve dünya gündemi, ekonomi, spor, magazin ve diğer haberler NTV.


En doğru ve güncel bilgilerle son . Saat : 12:- 12:(dakika ). Hürriyete Reklam Ver. Ancak son günlerde bu durum değişmeye başladı. Herhangi bir haber kaydınız bulunmamaktadır. Wuhan kentinde ortaya çıkan ve giderek yayılan yeni tip koronavirüs dünyayı adeta esir aldı. Damlacıklar ile yayılan yeni tip . Donald Trump, Boston saldırganı için idam çağrısı yaptı.


Son dakika habertürk dünya

Gireceğiniz Türksat 4A frekans bilgileri sayesinde birkaç dakikanızı ayırarak birçok kanalı da ayarlamış olacaksınız. TÜRKİYEM TV, UZAY TV, WORLD TRAVEL CHANNEL, YILDIZ TV,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar