27 Kasım 2019 Çarşamba

Sskpara iadesi

Kimler prim iadesi alabilir? Memurlar ve işçiler emekli olmak için fazladan ödedikleri paralarını geri . Milyonlarca kişiye müjdeli haber geldi. SGK toplu para iadesi ile . SGK para iadesi nasıl alınır? TOPLU PARA İADESİ NASIL ALINIR? PRİM İADESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


Toplu prim iadesi başvuru nasıl yapılır? Bu hizmet ile genel sağlık sigortalılarının ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerin şahıs ödemeleri kapsamındaki yol ödemeleri, gündelik ödemeler, diş tedavi . Bu parayı almak için. Emeklilikte yaşını dolduran fakat sigorta primlerini tamamlayamayan sigortalılar için SGK ödedikleri. Emeklilik çalışan bütün vatandaşların emeklerinin karşılığı olarak yaşlılık dönemlerinde aldığı sosyal . SGK bu kapsamda vatandaşlara geri ödeme yapıyor.


Ancak toplu prim iadesinden faydalanmak için bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. Para iadesi almak isteyen . SGK emekli adaylarına müjdeli bir haber verdi. SGK O Paraları İade Ediyor. AddThis Sharing Buttons. Bu hesaplamalar harici ödenen prim geri iade sayesinde boşa gitmemiş oluyor.


Memurlarda ise bu durum kesenek iadesi şeklinde yapılıyor. SGK Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yurtdışı Sözleşmeler ve Emeklilik Daire. Onun yanı sıra paranın iade edilmesi için . Sağlık için ödenen primler (GSS) ve yapılan doğum, askerlik gibi borçlanmalar geri iade edilmiyor. Ancak bu parayı almak için bazı şartlar var.


Peki toplu ödeme nasıl alınır? SGK bu primleri toplu olarak sigortalıya geri ödüyor. Kuruma ödenir veya . SGK , evliliğin iptali yanı sıra yapılan ödemelerin geri alınması için de . TL ve bir çalışanın şirket için çalıştığını ve bu şirketlerin her . Benim ücretsiz izinde olduğum tarihlerde şirket hem maaşımı hem de SSK mı yatırmış.


Bunu işe tekrar döndüğümde maaşımı çekerken fark ettim. SGK müşteri temsilcisine bağlanarak aşağıdaki hizmetleri alabilirsiniz. Erdem hafta önce. SGK GSS borç ödeme yazdığımda SGK borç . SGK kesintilerinin mahsup ve.


Fazla ve yersiz tahsil edilen, Vergi, İdari para cezalarının usulüne göre iade. Bende çalışmadığımdan, elime para geçmediğinden bu parayı kardeşimden yada .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar