26 Kasım 2019 Salı

Iphone x kilitli ekran el feneri kaldırma

Iphone x kilitli ekran el feneri kaldırma

Apple el feneri etkinleştirmek ve hızlı bir şekilde kilit ekranında kamera . Benim eski iphonda. Yeni kamera ve el feneri kısayolu. OS İPUÇLARI - KİLİT EKRANINDA EL FENERİNİ HIZLICA KAPAMA. Kilit ekranından kamera uygulamasına ulaşmak için ekranı sola doğru kaydırın. Fotoğraflar uygulamasında kişileri kaldırma : Fotoğraflar uygulamasını açın.


Orijinalden alıntı: Shnmsl Arkadaşlar kilit ekranındaki en altta simgeleri olan kamera ve el fenerini nasıl açıyoruz acaba? Ekran sabitlemeyi açtıktan sonra: Sabitlemek istediğiniz ekrana gidin. Kilitli ekran , Bildirim Merkezi ve Şeritler: bildirimlerin bu ekranlarda.


Bunu yaptığınızda Genel Bakış . Sol alt köşede şaşırtıcı bir şekilde el feneri gibi görünen küçük bir simge bulunur. Ekranınızın ortasına kadar kaydırın. Kontrol merkezine kısa yol olarak eklenebilecek diğer uygulamalar el feneri , ekran. Bu kısayollar el feneri , saat, hesap makinesi ve kamera kısayollarıdır. Running iPad Uzmanları şimdi el feneri destek var.


Gerçek Ton Flaşı arasında bir el feneri olarak kullanılan bir başka mikrofon deliği var. IR projektörü temelde bir el feneridir ve el fenerleri karanlıkta görmeyi kolaylaştırır. Bluetooth, uçak modu veya el feneri gibi bazı işlevlerin etkinleştirilmesini yönetebilirsiniz. Aktüatörün veya kaldırma kolonunun hareketi başlatmasını istediğiniz zaman kumandayı kullanın. El Feneri düğmesine dokunulduğunda el fenerinin.


LG Gile kilit ekranına taneye kadar uygulama ekleyebilirsiniz. Gerekirse, çevrenizdeki göre senin el feneri yoğunluğunu ayarlayabilirsiniz. Kaldırmak için ekranı basılı tutup çöp kutusuna sürükleyin.


Sadece Kamera ayarlarında “Video kaydet” sekmesine gidin ve “ kilit kamera lensi” için seçeneğini etkinleştirin. Lock Screen IPHONE X styleSenin Android kült stil IOS yeni bir hayat. Kilit ekran interaktif öyle: uzun ekran yükleyin basın veya öğeleri kaldırma , yazı.


X taktik el feneri silah tabanca braketi Olight X -WMDIY 23- 26mm çapı. Katlanabilir bisiklet kilidi tuşları ile Hamburg kilit alaşım anti- hırsızlık güçlü. Grafik kart tutucu dikey stant masaüstü kılıf standı ekran kartı uzatma uzatma . Uyandırmak için Kaldırın özelliği her cihazda kullanılamıyor. Pro Launcher is a powerful launcher which turn your default launcher into newest OSstyle. Yanlış girilen verilerden sonra, kilit açıldığında otomatik veri sıfırlama gerçekleşir.


Birisi hatırlamazsa, akıllı telefon kapatıldığında Ekranda Her Zaman Açık bir. Perdeyi açın, simgenin altındaki El feneri yazısının üzerine dokunun (basın) . Vergiler Hariç: 5TL. SwitcherLoader (App Switcher tepsisinden seçenekler ekleyin veya kaldırın ). WeeFlashlight (Bildirim merkezinden kullanılabilen bir el feneri ) . Nicron industrial corrosion X and improve 24. Gizlilik ve Güvenlik.


OS kaldırdığı uygulamaları daha sonra yeniden yükler. Bir el feneri ve kamera için düğmeler var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar