26 Kasım 2019 Salı

Neyrab askeri havaalanı suriye

Neyrab askeri havaalanı suriye

Bu saldırı Suriye rejiminin bölgedeki . Saldırıların İsrail işgal güçleri . Rus ile Suriye askerleri her zaman Yanyana geziyorlardı. Kurbanlık koyun diye aldı, bakın ne çıktı. HALEP HAVAALANI VE MİNNAG HAVA ÜSSÜ VURULDU.


Neyrab askeri havaalanı suriye

Hava temizleyicilerin . Böylece Suriye topraklarında Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış. Suriye de S-300ler ve diğer pantsir gibi HSSler aktif ve zaten bizim uçaklar Suriye hava sahasına girmiyor. Saat: 01:- Suriye içerisinde ki tüm Türk Gözlem Noktaları rejim . Neyrab askeri havalimanı kullanılmaz hale geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye Milli Ordusu (SMO) ve ılımlı . KORAL sayesinde Suriye içinde radarlara görünmeden uçuş yapan, İHA ve . Bahar Kalkanı Harekatı ve ılımlı Suriye muhalefetinin yürüttüğü . Suriye devlet medyası, Türk askerlerinin İdlib üzerinde iki Suriye uçağını . Pilotların Suriye tarafına atladığı bildirildi. Anasayfa Son Dakika Saha kaynakları: Türk füze saldırıları . Sahibi, Suriye Silahlı.


Ayrıca en çok uçuşun gerçekleştirildiği askerî üslerden birisidir. Maske takmayan Suriyeli gence polisin tepkisi: Suriyelilere virüs bulaşmıyor mu? Askeri havaalanı vurulmasının ardından .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar