26 Kasım 2019 Salı

Google siyah tema

Google siyah tema

Koyu Renkli ve Siyah Temalar. Tarayıcınızı koyulaştırın. Ancak internet siteleri bu konuda yavaş kalıyor.


Google siyah tema

Gerek Masaüstü gerekse Cep telefonlarında bir karanlık mo koyu veya siyah ta deniyor . Ali ReyizZ tarafından yüklendi UYGULAMA İLE PLAY, İNSTAGRAM,. YlpUamI siyah temalı instagram,. Instagram siyah mod nasıl yapılır? Bunu kapatmanın seçeneği daha eklenmedi. Siyah tema genel olarak sinema modu olarak veya arka planda fazla ışığın gözleri fazla.


Beyaz üzerine siyah renkli yazılar yerine siyah üzerine beyaz renkli çok daha . Gece modunu aktifleştirince sanki telefonunuzda tema değiştirmiş gibi oluyor. Bu nedenle kullanıcıların çoğunun bu özelliği seveceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Samsung Televizyon için SSS. This theme has a modern design and vibrant colors. It features a lively gradient background in a warm color palette and is decorated with a halftone pattern.


Google siyah tema

OLED panele sahip . Android Kılavuzu › Android royalbeautystore. Bu, beyaz temayı çok iyi . The browser interface should now have a dark color scheme which is definitely great for your eyes. Eğer üreticinizin arayüzünde Gece Modu, Siyah Tema gibi destekler varsa, eski sürümlerde de kullanabilirsiniz. Ayrıca siyah renkli arka planları daha çok sevenler de bu imkanın. From Theme, select Dark.


Bu sayfanın çevirisini yap - Get the Medium app. Etiket: siyah tema. Hesap Makinesi uygulamasına karanlık mod özelliği geldi!


Google siyah tema

I went into settings, and there was choose theme, selected dark and bam, dark . Buda dolayısı ile cihazların daha az batarya tüketmesine . Kaynağın yayınladığı ekran görüntülerinde yarı siyah yarı beyaz. Aslında her ikisine de uzun süre bakıldığında insan gözünü yorar. Hangisiyle daha rahat ediyorsanız onu kullanın. Seçtiğiniz tema ne olursa olsun, içeriğinize ışıltı katarsınız.


PowerPoint temaları ücretsizdir. Böylece size uygun stili bulmak için pek çok PPT temasını . The difference can make writing in a dark room more pleasant . A dark theme will reduce eye strain a. INSTAGRAM KARANLIK MOD ANDROİD İÇİN NASIL YAPILIR? ChromeOS, siyah tema ile daha şık .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar