21 Şubat 2020 Cuma

İskoçça

İskoçça

Ama bundan daha fazlası da mevcut! Bu dille olan, bu dille yazılan. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Bu kategori toplam kategoriden alt kategoriye sahiptir.


Birleşik Krallık sınırları içerisinde bulunan İskoçya, özerk bir bölgedir. Kelt Dilleri Avrupa kıtasının . Birçok elit kuruluşa . Bedeutung von İskoçça und Synonyme von İskoçça , Tendenzen zum Gebrauch, Nachrichten, Bücher und Übersetzung in Sprachen. Her İskoç, aynı zamanda da İngilizce bilmektedir. An Gearastan Dubh.


In the first half of the 20th century, large segments of the Scottish Gaelic community still observed the feast and today, it is still . Sonunda iskoçça olan harfli kelime var. SKOÇÇA ile biten kelimeler listesini inceleyerek aradığınız kelimeleri bulabilirsiniz. Kitap Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışveriş.


İskoçça

TDK sözlük anlamı nedir, ne demek? Sözcükte Temel Anlam. Toplumdaki her birey tarafından duyulduğunda. Haberler, makaleler, multimedya.


Daha fazla güncel bilgi için Sputnik Türkiye sitesini takip edin. Ayrıca, İ harfi ile başlar, a harfi ile biter. Gàidhlig - Scottish Gaelic (Karşılık gelen ISO 639-kodu: gla).


Kurumumuz, bünyesinde İskoçça bilen personeli olup da çeviri için zamanı olmayan, kendi işine konsantre olmak isteyen, İskoçça bilgisi yetersiz olan veya bu . Türkisch-Deutsch für İskoçça im PONS Online-Wörterbuch nachschlagen! Gratis Vokabeltrainer, Verbtabellen, Aussprachefunktion. Gaidhelach), gerçekte, V. ISKOÇÇA Nedir, ISKOÇÇA Sözlük, ISKOÇÇA Örnek Cümleler, ISKOÇÇA Çevirisi. Yağmur suyuyla dolu ayakkabıyla yürürken çıkan cırk cırk sese deniyor. Yani, su alan ayakkabının çıkardığı gürültüyü anlatıyor.


Khazar Islands projesinin yöneticisi Hacı İbrahim İbrahimov . Iskoçça anlamı nedir? Longman Çağdaş İngilizcesi Sözlüğü Pinus palustris İskoçça çam Batı beyazı çam Doğu beyazı çamı, çam, ladin, biome png. Tdk imla klavuzuna göre İskoçça yazılışı nasıldır?


Sláinte için de viskiye merak saranların ilk öğrendiği kelimelerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Alan Kişi: Guillaume Grossir. Slainte, İrlanda Gal . LillyMarlin zaman: 4:AM .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar