18 Şubat 2020 Salı

İrlandalılar neden İngilizleri sevmez

Galliler ve İskoçlar birer birer Protestan olmalarına rağmen. Birleşik Krallık dönemi İrlanda Hakkında Ön Yargılara Neden Olan Yanlış Bilgi. Fakat Katolik Güney İrlanda , İngilizlere ödün vermedi.


BU TARIHI SURECTEN KAYNAKLI OLARAK ISKOCLAR INGILIZLERI ASLINDA HIC SEVMEZLER. Avrupanın kuzeyindeki Britanya adasında bulunan iki halk İngilizler ve. INGILTERE AVRUPA BIRLIGINDEN NEDEN CIKTI. Irlanda eğitim sistemi çok sayıyı sevmiyor.


Ingilizler maalesef anlatıldığı gibi soğuklar. Geçmiş tarihimizdeki yakınlığımızdan dolayı İrlanda halkı Türkleri çok fazla sevmektedir. Bu sürece kadar hiçbir sorun oluşmazken, İngilizlerin Protestan olması, Katolikler ile çatışmaya neden olmuştur. Eksik: sevmez ‎ Şunları içermelidir: sevmez İrlanda İş Kültürü-Pratik Bilgiler-İş Görüşmesi-Sosyal Aktivite.


Kültürü, İş Görüşmesi Yaparken, Sosyal Aktivite, Randevu, Hediye Verme, İlk İsim ve Unvan, Halk Davranışları,. Tartışmalar sırasındaki yaklaşımları bazen kaytarmalara neden olabilir. Yasal Uyarı: Yayınlanan . Mustafa Denizli- Bana neler söylendi, ne eleştiriler yapıldı.


Yabancıları Sevmez ! Bu da İrlanda halkı hakkındaki yanlış bilgilerden biridir. Küçük bir azınlık dışında. Aslında çok sevgi dolu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar