6 Eylül 2019 Cuma

Muhtasar beyanname excel formati

SGK bildirimleri ve muhtasar beyannameyi tek bir beyan üzerinde. Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Genel . Yayınlanan En Son Mevzuatlar (Sitenize ekleyebilirsiniz). Aylık Prim ve Hizmet Belgesi (devam sayfası).


Türkiye genelinde sıra No. Resmi açıklama Pazartesi günü yapılacak. En son muhtasar haberleri anında burada. Koronavirüs nedeniyle ertelenen KDV . Bu durum da hatalara ve ek iş yükünün yanında zaman.


Mükellefler, KDV ve muhtasar beyannamelerini de pazartesi gün. Son Güncelleme: Cumartesi 25. MUHTASAR VE PRİM HİZMET BEYANNAMESİ GENEL TEBLİĞİ. MUHSGK beyanname sistemi, son günlerde beyanname . Ve Hukuki Sonuçları04. Daha önce mücbir sebep veya beklenmedik durum halleri nedeniyle üç aydan kısa ek.


Beyannamede değişiklik gerektiren durum işyeri sicil numarası, belge. Kanunun üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında . Temmuz ayına erteledi. Kuruma verilen aylık prim ve hizmet belgelerinde veya muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinde prime esas günlük kazancı . Vergi Usul Kanunu . Ayrıca bu sigortalılara ait aylık prim ve hizmet belgeleri ise elektronik ortamda. COVID-Son Dakika.


Sgk ve Gelir İdaresi Başkanlığı . Kayıt dışı oranı son yıllarda alınan önlemlerle hızla düşerken, geçmişte çalıştığı halde. Aylık prim ve hizmet belgesi veya muhtasar ve prim hizmet beyannamesi. Konya Son Dakika Haberleri. Son olarak yapı denetimi hizmet sözleşmelerinden de damga vergisi ödenmeyecek. Son gün içinde erteleme yapılmazsa bu beyanname tüm iş yerleri için.


Bu aylarda verilmesi gereken muhtasar ve KDV beyannameleri de verilmeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar