30 Eylül 2019 Pazartesi

Luca iş göremezlik girişi

PAKET PROGRAMLAR I WEB TABANLI MUHASEBE SİSTEMİ LUCA PERSONEL. LucaProxy uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız. Forum Salonu › Konu Dışı forum.


Nisan,Mayıs, Haziran için tekrar puantaj girişi yapmaya gerek yoktur değil mi? Your browser does not currently recognize any of the video. Unsubscribe from LUCA. Comments are turned.


SOSYAL GÜVENLİK KURUMU uyg. Kullanıcı Kodu, :. Prim Bildirgesi verilene kadar eczane çalışanın işe başladığını sistemde göremez. Güvenlik Kodu, : Duyuruları burdan okuyabilirsiniz . Emekli çalışanlar iş kazası durumunda geçici iş göremezlik ödeneği alabiliyor. Ancak hastanenin raporu iş kazası olarak girmesi gerekli. Geçmişe dönük başvuru . Hastalıkı,İstirahat ve iş göremezlik raporları.


Giriş Muayene Formu. SGK işe giriş bildirgesi. Sigortalının Yaptığı İş ve Bu İşin Mahiyeti. Geçici İş Göremezlik Süresine Ait Ödenek Alan İşçinin Bu Sürelerine Ait İşveren . Geçici iş göremezlik ödeneğine esas olarak düzenlenecek vizite kağıtlarında ise, sigortalılar için . Tanımı Is yerinde muhasebesinde alışları satışları tahsilâtları banka kayıtları.


YILLIK İZİNLERİN TAKİBİ -İŞKUR AYLIK ÇİZELGELERİN BİLDİRİLMESİ -İŞ KAZASI VE İŞ GÖRMEZLİK RAPORLARIN BİLDİRİMİ VE ONAYI. Yapmanız gereken iş, . Bahsi geçen istirahat raporu, iş görmezlik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar