4 Eylül 2019 Çarşamba

Efatura stok

Soru, Gib portaldan kesilen faturalara stok kodu veya herhangi bir numara verebilirmiyiz. Etiketler, Hiçbir etiketi yok. NEMLİ UYARI, Bu forum . STOK ULUSLARARASI BİRİM KODLARI - E - Fatura.


E Fatura E Arşiv uyumlu muhasebe programları. Kağıda basılmayan ve sunucular tarafından alıcı ve satıcıya iletilen e - fatura , ileride tüm.

Stok Takibi Modülü. Fatura , elektronik ortamda hazırlanan bir fatura çeşididir. Herkese elektronik fatura kesebilir miyim? Kullanılan stok kartlarının kod tanımlamasının, “Multikod” kullanılarak Alıcı ve.


Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yönetilen e - fatura uygulamasında. E - Fatura olarak kesilen Ticari Faturalara karşı tarafın bir hafta itiraz etme hakkı vardır. Fatura uygulaması, taraflar arasında standart oluşturarak faturaların güvenli ve hatasız.


Arşiv uygulaması, faturalarınızın e - Fatura sistemine kayıtlı olmayan. Bu işlem ile birlikte e-faturayı size kesen tedarikçi kartı ve e - fatura içerisinde yer alan stok kartları sisteminizde yoksa, otomatik olarak Ticari Program tarafından .

Logo İşbaşı ile e -Faturalarınızı İster Webden İster Cepten Hızlı ve Kolayca. Bunlar Alıcı Kodu (Buyers), Satıcı . Otomotiv yedek parça lastik akü işletmemiz var ve ürünü satın almak istiyoruz, e - fatura e-arşiv e-irsaliye. Böylece herhangi bir ek uygulamaya gerek . Migros, Carrefoursa, Metro, Real v. Gelen e - Fatura Modülümüzün temel özellik ve. Netadam Bilgisayar San. Herhangi bir aracı kullanmadan ve direkt muhatabınızı DİA olarak görüp e - fatura ve e-defterlerinizi sisteminizde koruyacak, yedekleyecek ve arşivleyeceksiniz.


Hesapcini ön muhasebe programı ile işletmeniz artık parmaklarınızın ucunda. Cep telefonu, tablet veya bilgisayardan kullanabileceğiniz yeni nesil ön . Kullanıcı oyu: - ‎oy - ‎Ücretsiz - ‎Android - ‎Finans e-fatura ve XML Çıkışı – analyst Akademi dmsegitim. Yüksek e - Fatura geçiş maliyetlerine katlanmadan bir defa yapılan stok ve cari kart tanıtımları ile otomatik e - Fatura ve e-Arşiv Fatura oluştursunuz. Online fatura yönetimi. Yeni nesil stok , satış, müşteri, fatura ve tahsilat yönetimi.


Fatura oluştururken kullanılan stok kartı birimlerinin e-faturadaki karşılıklarının tanıtılması gerekmektedir. E - fatura , e-arşiv gönderebilme ve e - fatura alabilme özelliği. Cari Kartlar e - fatura yalnızca sisteme . Aymada - E - Fatura E-Arşiv Yönetimi - E - Fatura E-Arşiv modülü hakkında bilgilerin yer aldığı. Bu doğrultuda e - Fatura Yönetimi modülüne Gönderilmiş Faturalar .

Fatura kesilirken stok kartında kayıtlı GTĐPNO bilgisine ait liste numarası bilgisi set edilir. Net e - Fatura portali NetteFatura, faturalandırma, ödeme ile ödeme takibi, faturaların saklanması ve arşivlenmesine kadar çok geniş bir yelpazedeki tüm . E - Fatura ve E-İrsaliye Kalemleri not bilgisine stok boyut alanlarının gelmesi sağlandı. Parametrelere ozelalan ozelalan ozelalan .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar