9 Eylül 2019 Pazartesi

Duvar kağıtları ekran için

Sizler için birbirinden harika ekran resimleri bir araya getirdik. Cep telefonlarınızın . En güzel duvar kağıtlarını sizin için derledik. Dilerseniz masaüstü bilgisayarınızda, dilerseniz telefonuzda ekran resmi olarak kullanın.


CRETSİZ iwall uygulaması ile telefonunuz için birbirinden güzel yüzlerce farklı.

Diğer duvar kağıtları için lütfen bir sonraki sayfaya . Bilgisayarınız için ücretsiz duvar kağıtları edinin. Ayrıca bir masaüstü arka planını kilit ekranınız veya Başlangıç ekranı arka planınız olarak . Saptanmış duvar kâğıtları her yeni iOS güncellemesiyle birlikte değişir. Masaüstü için duvar kağıdı arama.


Ana ekranda , boş bir alana dokunun ve basılı tutun. Başlamak için, parmağınızı bir süre ekranda boş bir noktada basılı tutmanız gerekir. Tasarımlarımızı yanından ayırmak istemeyen KAFT severler için tasarımlarımızı duvar kağıtlarına uyguladık.

Merhaba Webtekno takipçileri, Bu videomuzda sizlerle birlikte telefonları çökerten duvar kağıdını deniyoruz. USB ÜZERİNDEN ÖZEL DUVAR KAĞITLARI. FOB Referans Fiyat:En . Ekran teknolojisi . Sizler de akıllı cep telefonunuz için en güzel kilit ekranı duvar kağıtları konusunda araştırma yapıyorsanız internet sitemizde bu alanda yüzlerce farklı alternatif . Wallpapers uygulama içi ekran görüntüsü. Sırada sürekli kullanılan duvar kağıtlarından farklı içeriklere sahip olan . Uygulamadan çıkmadan ana ekran ve kilit ekranı duvar kağıdı ön . Paylaşılan birbirinden farklı duvar kağıtları Samsung Galaxy Sailesini ilginç bir görünüme kavuşturuyor. Duvar Kağıtları HD – Walli.


Bir arkadaşımın önerisi ile tasarımlarımı bu şekilde de paylaşacağım. Hal böyle olunca biz de sizler için birbirinden renkli, enerjik ve güzel çiçekli . Kilit ekranları için duvar kağıdı denemeleri. Not: Bu SSS içerisinde bulunan . Yukarıda görmüş olduğunuz resimde sırasıyla farklı ekran görüntüsü bulunuyor. Siz de duvar kağıdı değiştirebilmek için ilk olarak cihazınızın .

Telefonda fotoğrafı tam ekran çekemiyorum. Ancak duvar kağıdı. Xbox için en yeni ve en iyi duvar kağıtları ve arka planlar.


Biz kalıcı bir çözüm üzerinde çalışırken . Matt B adında ki bir Twitter kullanıcısı, Galaxy Siçin tasarladığı duvar kağıtlarını paylaştı. Genel olarak Doğa manzaralarının oluşturduğu görseller .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar