28 Ağustos 2018 Salı

Tepebaşı hayvan barınağı telefon

Bakımevi Telefon. Sokak hayvanlarında üremenin denetlenmesi konusunda etkin yöntemler tespit eder ve uygular. Bölgede başıboş ve sahipsiz hayvan kavramının zaman içinde . TEPEBAŞI BELEDİYESİ DOĞAL YAŞAM MERKEZİ. Eksik: hayvan ‎ barınağı Doğal Yaşam Merkezi, Ayda 5Hayvan Sahiplendirdi.


Buradakiler sağ olsunlar ilgilendiler ve tedavisini . Adres: Belkent Arkası Çeşme-İzmir. Mama, ilaç, para bağışı kabul ediyorlar. Türkiye ve İstanbuldaki hayvan barınakları listesi ve adresleri.


Bahçelievler Tedavi, Kısırlaştırma ve Müşahade Merkezi. Yedikule Hayvan Barınağı. Yetkili Kişi: Meral. Hayvan sahiplenmek istiyorsanız göz atmanızı tavsiye ederiz. Barınakların iletişim bilgileri, telefon ve adresleri.


Antalya Hayvan Barınağı. Aşağı Söğütönü Mah. Sağlıklı Kentler Birliği. Pet sahipleri ile güvenilir, doğru evcil hayvan bakıcılarını buluşturan platformdur. Palmiye Soğuk Hava Tesisleri ⭐ , Sakintepe Mah.


Tepebaşı ilçesine . Veteriner Kliniği, Adres, Telefon. Geçici Hayvan Barınağını gezdiği sırada . VAN BÜYÜKŞEHİR HAYVAN BARINAĞI. Modern Şehi̇rci̇li̇k Anlayışına Uygun Hayvan Barınağı. Köpeğin tedavi edilmesi için belediye ve barınağa haber veren.


Tepebaşı hayvan barınağı telefon

Bingöl Belediyesine ait hayvan barınağına götürdü. Hayvan barınağında bulunan kedileri kısırlaştırıp sağlık kontrolü yaptıktan .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar