31 Ağustos 2018 Cuma

Akbank hesabıma bloke koydu

TEB bankası ile yaşadığım bir problemden dolayı yıllardır çalıştığım ve maaş bankam bana bloke koydu. Kredi kartımı ve ek hesabımı aydır kullanamıyorum. Dilerseniz en yakın şubemize giderek de blokeyi.


Akbank Maaş Hesabıma Bloke Koydu. Masak hesabıma bloke koydu diyenler ve masak blokesi nasıl kaldırılır?

Hukuk Terimleri: akbank bloke , akbank hesap bloke , akbank sikayet, banka bloke ,. Taksitlendirdim ama maaş hesabıma bloke koydular. Banka daha icra işlemleri başlamadan hesabıma bloke koydu ve olan. Borçlunun maaş hesabına bloke konulması ya da haciz tatbik edilmesi, borçlunun temel. Banka maaş hesabıma bloke koydu ne yapmalıyım? Bu tür bir sorunla takipçilerimizin de karşılaşma sansı olacağını düşünerek, ne yapılması gerektiği . Enparacom da koydu ben hem akbank hem enpara kullaniyorum.


Cihan hocam fazla param yok inan bankaların hesaplara bloke koyması bu.

Bloke hesaba koyulmaz miktara koyulur, borç miktarı kadar para bloke. IBAN nolu hesabıma bankanızca …. Hergün eve icra geleceği yönünde mesajlar. En sonundada maaş hesabıma bloke kondu. Kurum olarak akbankla anlaşmalı olduğumuzdan maaş hesabımdan 7ytl. Banka hesabına konulan bloke nasıl kaldırılır?


Vergi dairesi vergi borcundan dolayı maaş hesabıma bloke koydu. Bununla ilgili gerekli makamlara gittim. Savcılıkta adıma açılmış. Banka borcunuzu ödememeniz nedeniyle hesabınızı bloke altına alarak, borcunuzu varsa hesabınızdaki paradan tahsil etmeye kalkacak, . Bazı sebeplerde dolayı bankalar emekli maaşlarının hepsine bloke koymakta ve emekli olan kişinin maaş almasına engel olmaktadır.


Haciz kalkması halinde banka hesabınız serbest kalmaktadır. Kamu çalışanı olduğum içim o şartlar altında ingbank, akbank , garanti bankasında hesaplarım vardı. Ayrıca haciz işlemleri de emekli maaşınızın bulunduğu hesaba uygulanması da . Hepimiz sadece “Banka borçlarım yüzünden hesabıma bloke kondu.


Fakat durum biraz farklı. Bunların dışında bir çok farklı neden ötürü hesaba .

Böyle dönemlerde, mahkeme tarafından alınan kararlardan haberiniz olmazsa, banka hesabınız da habersiz bir şekilde bloke edilebilir. Söz konusu olan emekli maaşı üzerindeki bloke yani haciz işleminin. Ayrıca hesabınızda para olmadığında size artı para limiti de açabilmektedir.


Değerli okuyucularımız akbank kredi kartına konulan blokenin kaldırılması için bazı detaylar olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar